Aandeelhouders

Lenderink opvolger financieel directeur Slop bij Ajax

Bron: source

Ajax wil Susan Lenderink benoemen als de nieuwe financieel directeur. Zij is de beoogd opvolger van Jeroen Slop, die de club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Als alles goed gaat, dan wordt ze tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2019 officieel benoemd tot de nieuwe financieel directeur van de Amsterdammers.

Overmars ook komende jaren directeur voetbalzaken Ajax

Bron: source

Marc Overmars gaat zijn contract bij Ajax verlengen. De raad van commissarissen (rvc) wil de directeur voetbalzaken binden tot medio 2024. Bij de eerst volgende algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) kunnen Ajax en Overmars de formaliteiten afronden. Daarmee gaat er definitief een streep door de geruchten die Overmars in verband brachten met Arsenal.

Ajax verlengt contract Overmars

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na veel speculatie over een eventueel vertrek van Marc Overmars naar Arsenal, is vandaag goed nieuws naar buiten gebracht door Ajax.

Via de officiële kanalen liet Ajax weten dat het contract van Overmars wordt verlengd tot 2024. Op de volgende aandeelhoudersvergadering is het de bedoeling dat hij herbenoemd wordt.

De Ligt en De Jong stuwen beurskoers Ajax flink omhoog

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben met Ajax zicht op overwintering in de Champions League en ook in Oranje gaat het de twee Ajacieden voor de wind. Tevens zijn de spelers er mede verantwoordelijk voor dat Oranje de eerste plaats heeft veroverd in de groep des doods van de Nations League, na het 2-2 gelijkspel tegen Duitsland van afgelopen maandagavond. Voor de aandeelhouders op de beurs is de euforie dan ook goed te merken, zo schrijft Quote.

Overmars blikt vooruit: "Er zijn al lijntjes uitgegooid"

Bron: source

Marc Overmars heeft vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ajax verteld dat de Amsterdammers komend seizoen weer gaan investeren. Ajax heeft lijntjes uitgegooid voor mogelijke ingaande transfers. Hoewel de nummer twee van de Eredivisie veel van zijn topspelers dreigt kwijt te raken, kijkt Overmars met vertrouwen uit naar het volgende seizoen.

Ajax heeft dienstverband arts De Winter dit jaar beëindigd

Bron: source

Ajax heeft afgelopen jaar de arbeidsovereenkomst van Don de Winter beëindigd. De voormalig clubarts van de Amsterdammers behandelde Abdelhak Nouri op het veld in Oostenrijk op de trieste dag 8 juli 2017, waar tijdens de reanimatie fouten zijn gemaakt. "De Winter is niet op non-actief gezet, hij heeft vrij gekregen", liet een woordvoerder destijds weten. Tijdens de De Algemene Vergadering van Aandeelhouders blijkt echter dat hij inmiddels helemaal is vertrokken bij de club.

Ten Hag krijgt complimenten van Overmars: ‘Erik is een resultaattrainer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag werd bijna een jaar geleden trainer bij Ajax en kende aanvankelijk een stroeve start in Amsterdam. Inmiddels heeft de oefenmeester zijn elftal uitstekend op de rit en ontvangt hij veel lof. Zo ook van Mark Overmars, tekende AjaxLife op uit de mond van de directeur voetbalzaken.

Ten Hag wist zich met Ajax via de voorrondes te kwalificeren voor de Champions League, en ook in de competitie gaat het met 31 punten uit 12 wedstrijden voor de wind. Alleen van koploper PSV werd er verloren.

Pages

Subscribe to Aandeelhouders