Aandeelhouders

De Ligt en De Jong stuwen beurskoers Ajax flink omhoog

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben met Ajax zicht op overwintering in de Champions League en ook in Oranje gaat het de twee Ajacieden voor de wind. Tevens zijn de spelers er mede verantwoordelijk voor dat Oranje de eerste plaats heeft veroverd in de groep des doods van de Nations League, na het 2-2 gelijkspel tegen Duitsland van afgelopen maandagavond. Voor de aandeelhouders op de beurs is de euforie dan ook goed te merken, zo schrijft Quote.

Overmars blikt vooruit: "Er zijn al lijntjes uitgegooid"

Bron: source

Marc Overmars heeft vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ajax verteld dat de Amsterdammers komend seizoen weer gaan investeren. Ajax heeft lijntjes uitgegooid voor mogelijke ingaande transfers. Hoewel de nummer twee van de Eredivisie veel van zijn topspelers dreigt kwijt te raken, kijkt Overmars met vertrouwen uit naar het volgende seizoen.

Ajax heeft dienstverband arts De Winter dit jaar beëindigd

Bron: source

Ajax heeft afgelopen jaar de arbeidsovereenkomst van Don de Winter beëindigd. De voormalig clubarts van de Amsterdammers behandelde Abdelhak Nouri op het veld in Oostenrijk op de trieste dag 8 juli 2017, waar tijdens de reanimatie fouten zijn gemaakt. "De Winter is niet op non-actief gezet, hij heeft vrij gekregen", liet een woordvoerder destijds weten. Tijdens de De Algemene Vergadering van Aandeelhouders blijkt echter dat hij inmiddels helemaal is vertrokken bij de club.

Ten Hag krijgt complimenten van Overmars: ‘Erik is een resultaattrainer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag werd bijna een jaar geleden trainer bij Ajax en kende aanvankelijk een stroeve start in Amsterdam. Inmiddels heeft de oefenmeester zijn elftal uitstekend op de rit en ontvangt hij veel lof. Zo ook van Mark Overmars, tekende AjaxLife op uit de mond van de directeur voetbalzaken.

Ten Hag wist zich met Ajax via de voorrondes te kwalificeren voor de Champions League, en ook in de competitie gaat het met 31 punten uit 12 wedstrijden voor de wind. Alleen van koploper PSV werd er verloren.

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

LIVE 20.45 uur | Nederland - Frankrijk (1-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de Nations League-wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Frankrijk. Beide ploegen treffen elkaar om 20.45 uur in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd zal rechtstreeks te zien zijn op NPO 1. Volg het hier en praat mee!

Opstelling Nederland:

Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, F. de Jong, Wijnaldum; Bergwijn, Memphis, Babel.

Wissels Nederland:

Dilrosun, Strootman, Aké, Vilhena, Bizot, De Vrij, Tete, Rosario, L. De Jong, Van de Beek, Zoet, Promes.

Pages

Subscribe to Aandeelhouders