AVA

‘Kane nog niet fit, mogelijk ook Sánchez afwezig’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De ziekenboeg van Tottenham Hotspur lijkt nog altijd behoorlijk gevuld, ook voor de return met Ajax van woensdag.

Volgens journalist Alasdair Gold, die Tottenham op de voet volgt, is Harry Kane nog niet voldoende hersteld om tegen Ajax te spelen. Daarnaast zou ook Davinson Sánchez mogelijk afwezig zijn vanwege een blessure. Dat zou opnieuw een flinke aderlating zijn voor Tottenham, want in de heenwedstrijd zag de ploeg ook Jan Vertonghen al uitvallen.

Lenderink opvolger financieel directeur Slop bij Ajax

Bron: source

Ajax wil Susan Lenderink benoemen als de nieuwe financieel directeur. Zij is de beoogd opvolger van Jeroen Slop, die de club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten. Als alles goed gaat, dan wordt ze tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) in november 2019 officieel benoemd tot de nieuwe financieel directeur van de Amsterdammers.

Het Verhaal Achter: De gebroeders Timber

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De een houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 16: De mogelijke opvolgers van de broertjes De Boer: Jurriën en Quinten Timber.

Overmars ook komende jaren directeur voetbalzaken Ajax

Bron: source

Marc Overmars gaat zijn contract bij Ajax verlengen. De raad van commissarissen (rvc) wil de directeur voetbalzaken binden tot medio 2024. Bij de eerst volgende algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) kunnen Ajax en Overmars de formaliteiten afronden. Daarmee gaat er definitief een streep door de geruchten die Overmars in verband brachten met Arsenal.

Ajax verlengt contract Overmars

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na veel speculatie over een eventueel vertrek van Marc Overmars naar Arsenal, is vandaag goed nieuws naar buiten gebracht door Ajax.

Via de officiële kanalen liet Ajax weten dat het contract van Overmars wordt verlengd tot 2024. Op de volgende aandeelhoudersvergadering is het de bedoeling dat hij herbenoemd wordt.

Gözübüyük leidt topper AZ-Ajax

Bron: www.ad.nl

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld aan leidsman bij AZ-Ajax. De scheidsrechter wordt bij de eredivisiekraker van het weekend geassisteerd door Charl Schaap en Jan de Vries. Christiaan Bax is de vierde official. Het kwartet wordt in het Replay Center in Zeist bijgestaan door Pol van Boekel (VAR) en Terry Hoekstra (AVAR).

Mislopen Lainez een pijnlijke dreun voor Overmars en scouting Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Club América en Real Betis maakten donderdagavond de transfer van Diego Lainez naar Zuid-Spanje bekend. De pas achttienjarige aanvaller viel uiteindelijk voor de avances van Real Betis, mede op aandringen van landgenoot Andrés Guardado. Een hard gelag voor het eveneens bijzonder geïnteresseerde Ajax, dat óók een akkoord met Club América over een transfersom van vijftien miljoen euro voor de Mexicaan had.

Pages

Subscribe to AVA