AVA

Mislopen Lainez een pijnlijke dreun voor Overmars en scouting Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Club América en Real Betis maakten donderdagavond de transfer van Diego Lainez naar Zuid-Spanje bekend. De pas achttienjarige aanvaller viel uiteindelijk voor de avances van Real Betis, mede op aandringen van landgenoot Andrés Guardado. Een hard gelag voor het eveneens bijzonder geïnteresseerde Ajax, dat óók een akkoord met Club América over een transfersom van vijftien miljoen euro voor de Mexicaan had.

Overmars blikt vooruit: "Er zijn al lijntjes uitgegooid"

Bron: source

Marc Overmars heeft vrijdagmiddag tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ajax verteld dat de Amsterdammers komend seizoen weer gaan investeren. Ajax heeft lijntjes uitgegooid voor mogelijke ingaande transfers. Hoewel de nummer twee van de Eredivisie veel van zijn topspelers dreigt kwijt te raken, kijkt Overmars met vertrouwen uit naar het volgende seizoen.

Ajax heeft dienstverband arts De Winter dit jaar beëindigd

Bron: source

Ajax heeft afgelopen jaar de arbeidsovereenkomst van Don de Winter beëindigd. De voormalig clubarts van de Amsterdammers behandelde Abdelhak Nouri op het veld in Oostenrijk op de trieste dag 8 juli 2017, waar tijdens de reanimatie fouten zijn gemaakt. "De Winter is niet op non-actief gezet, hij heeft vrij gekregen", liet een woordvoerder destijds weten. Tijdens de De Algemene Vergadering van Aandeelhouders blijkt echter dat hij inmiddels helemaal is vertrokken bij de club.

Ten Hag krijgt complimenten van Overmars: ‘Erik is een resultaattrainer’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag werd bijna een jaar geleden trainer bij Ajax en kende aanvankelijk een stroeve start in Amsterdam. Inmiddels heeft de oefenmeester zijn elftal uitstekend op de rit en ontvangt hij veel lof. Zo ook van Mark Overmars, tekende AjaxLife op uit de mond van de directeur voetbalzaken.

Ten Hag wist zich met Ajax via de voorrondes te kwalificeren voor de Champions League, en ook in de competitie gaat het met 31 punten uit 12 wedstrijden voor de wind. Alleen van koploper PSV werd er verloren.

Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Pages

Subscribe to AVA