Ziyech: “Als je daar niet blij mee bent, is iets niet goed met je”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech speelde zondagmiddag hoogstwaarschijnlijk zijn laatste thuiswedstrijd voor Ajax. De spelmaker lijkt aankomend seizoen naar het buitenland te verkassen. De middenvelder liet tegen AZ nog één keer zijn kwaliteiten te zien. Het resulteerde onder meer in een assist.

Hele elftal

Ziyech vond niet alleen zichzelf vandaag goed spelen. “Niet alleen ik, maar iedereen wel denk ik. Als je andere teamgenoten ook lekker spelen, dan is het ook vrijer spelen. Dus dat is wel fijn. (…) Of ik nog één keer wilde laten zien dat ik de beste ben? Nee, dat niet. Ik deed gewoon me ding, zoals ieder ander op het veld. Dan komen de kwaliteiten vanzelf naar boven denk ik”, aldus Ziyech tegenover Fox Sports.

Speler van het jaar

Tot eigen verrassing werd de creatieve middenvelder na de wedstrijd door de supporters verkozen tot speler van het jaar. “Ja, wat zal ik erop zeggen. Na alles wat er gebeurd is, is dat toch wel iets wat ik niet had verwacht. Nouja, ik ben er wel blij mee. Als je daar niet blij mee zou zijn, dan is er denk ik iets niet goed met je.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ziyech-als-je-daar-niet-blij-mee-bent-is-iets-niet-goed-met-je/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Supporters