‘Kluivert legt eis op tafel en wil bestbetaalde Ajacied worden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Justin Kluivert en Ajax zijn het nog steeds niet eens over een nieuw contract en volgens journalist Valentijn Driessen heeft Kluivert een eis neergelegd bij Ajax en wil hij door het salarisplafond om de best betaalde Ajacied te worden, zo heeft Driessen maandagavond laten weten bij Voetbal Inside.

‘Patrick, de vader van Justin ziet hem het liefst bij Ajax blijven maar het punt is dat zijn moeder het voor het zeggen heeft. Samen hebben zij Raiola ingeschakeld en dan weet je dat je zo weg bent. Het punt is dat Ajax een bepaald beleid heeft. Als je nog maar een eenjarig contract hebt en je tekent niet bij, moet je naar Jong Ajax of naar de tribune dus eigenlijk moeten ze hem wel verkopen. Hij wil door het salarisplafond heen en wil de bestbetaalde Ajacied worden. Als je deze jongen zijn zin geeft en meer dan 1,5 miljoen gaat geven, dan staan morgen ook De Ligt en Frenkie de Jong voor de deur’.

Bron: Voetbal Inside

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/04/30/kluivert-legt-eis-op-tafel-en-wil-bestbetaalde-ajacied-worden/

Gegevens

Onderwerpen: Jong Ajax, Salaris
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Mino Raiola