Mino Raiola

‘Bewustwording creëren bij spelers zodat ze niet failliet gaan’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Veel profvoetballers zien hun bankrekening tijdens hun carrière met de maand groeien, maar als hun carrière eenmaal stopt, houdt dat op. Al in 2013 bleek uit een onderzoek van XPro dat 65 procent van de voetballers uit de Premier League vijf jaar na het beëindigen van hun carrière failliet werd verklaard. Een wereldwijd maatschappelijk probleem dus, zo ondervond voormalig Ajax-jeugdspeler en ondernemer Soufyan Daafi.

Gravenberch verlengt contract tot 2023

Bron: ajaxfanzone.nl

Ryan Gravenberch heeft met Ajax overeenstemming bereikt over een nieuw contract wat loopt tot en met 30 juni 2023. Het heeft even geduurd alvorens Gravenberch en Ajax tot overeenstemming kwamen maar uiteindelijk was het de wens van Gravenberch om bij Ajax te blijven. Zaakwaarnemer Mino Raiola leek al druk bezig met enkele Italiaanse clubs maar daar bleek de speler niet gevoelig voor. ‘De afgelopen maanden ben ik er veel naar gevraagd, maar ik heb tegen mijn vertrouwde mensen altijd aangegeven dat ik het liefst wilde blijven. Ik ben in 2010 bij Ajax gekomen.

Het Verhaal Achter: Ryan Gravenberch

Bron: www.ajaxshowtime.com

LET OP: DIT IS EEN VERHAAL UIT 2018!

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 14: Ryan Gravenberch; de jongste debutant in de Ajax-geschiedenis, die vooral zijn eigen route volgt.

‘Dat zou ik zeggen als ik Ajax was, ik had al lang genoeg van zijn fratsen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ryan Gravenberch ligt nog tot medio 2021 vast bij Ajax en de Amsterdammers zijn al geruime tijd in gesprek over een contractverlenging voor de jonge middenvelder. Zaakwaarnemer Mino Raiola en Gravenberch zelf zijn echter nog niet akkoord gegaan met het voorstel van de club en Voetbal International berichtte een paar dagen geleden dat de twee wachten op een ‘duidelijk plan’.

Pages

Subscribe to Mino Raiola