Oranje komt ondanks herstel niet langs Slowakije

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Nederlands elftal heeft donderdagavond gelijkgespeeld tegen Slowakije. Na een matige eerste helft keek Oranje nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar na een goed herstel na rust werd het 1-1. Matthijs de Ligt speelde de gehele wedstrijd, terwijl Donny van de Beek alleen de eerste helft mee mocht doen.

FT | Slowakije - Nederland (1-1)Nederland begon slap aan de wedstrijd en dat werd dan ook al snel in de score uitgedrukt. Marek Hamsik kreeg ruim de tijd om een voorzet te geven, deed dat uiteindelijk fabuleus en omdat Daley Blind niet goed stond, kon Adam Nemec binnenkoppen bij de tweede paal. Waar je vervolgens een gemotiveerd Oranje zou verwachten, was dat niet het geval. De Nederlanders wisten wel enkele mogelijkheden te creƫren, maar de overtuiging ontbrak.

Slowakije kreeg Oranje bij vlagen juist aardig onder druk en een paar keer kwam de ploeg van Ronald Koeman dan ook goed weg. Eenmaal leek Jeroen Zoet nog geklopt te worden in de eerste helft, maar de bal trof de lat. Er zou niet meer gescoord worden en zo gingen beide ploegen met een 1-0 stand aan de thee.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113115/oranje-komt-ondanks-herstel-niet-langs-slowakije