Update: Al 37.000 seizoenkaarten verkocht voor 2018-2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ondanks het hopeloze seizoen gaat het goed met de verkoop van seizoenkaarten, zo weet Voetbal International te melden. Er zouden op dit moment al 35.000 seizoenkaarten verkocht zijn.

Bovendien hebben seizoenkaarthouders nog een aantal dagen om hun huidige seizoenkaart te verlengen, dat kan tot en met 31 mei. Daarna komen die plaatsen vrij en krijgen mensen die op dit moment nog geen seizoenkaart hebben de kans om deze kaarten te kopen. Tot nu toe kon dat slechts op een beperkt aantal plekken, zoals de 2e Ring Oost.

Na 31 mei heeft Ajax een aantal dagen nodig om alle opzeggingen goed te verwerken, ongeveer een weekje later zijn die tickets vervolgens voor iedereen die een seizoenkaart wil aanvragen beschikbaar.

Update 31 mei

Op 31 mei, de laatste dag dat seizoenkaarthouders hun kaart kunnen verlegen, laat Ajax weten tot nu toe 37.000 seizoenkaarten te hebben verkocht. Vanaf 6 juni hebben huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid om te verplaatsen, vanaf 11 juni kunnen ook supporters die nog geen seizoenkaart hebben de vrijgekomen plekken kopen.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/al-35-000-seizoenkaarten-verkocht-voor-2018-2019/

Gegevens

Onderwerpen: Supporters
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax