Ajax geeft update over bouwplannen Toekomst

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft een update gegeven over de uitbreiding van Sportpark De Toekomst. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Het stadion op het complex wordt uitgebreid van 2.050 zitplaatsen naar 3.500 zitplekken, met mogelijkheden tot uitbreiding naar een capaciteit van 6.000. Het nieuwe stadion wordt gebouwd op het huidige P2.

Rutger Arisz, operationeel directeur bij Ajax, meldt dat er vertraging is in het wijzigen van het bestemmingsplan. Wel heeft hij er vertrouwen in dat de verbouwing op tijd af is. Het komende jaar gaat Ajax veel energie in de nieuwe Toekomst steken.

Naast de uitbreiding van de capaciteit gaan er nog meer dingen veranderen op De Toekomst. Er komt één nieuw grasveld en er komt een 'gekanteld' veld, zodat er meer trapveldjes geplaatst kunnen worden. De trapveldjes worden geplaatst om het straatvoetbal te stimuleren.  

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117096/ajax-geeft-update-over-bouwplannen-toekomst

Gegevens

Onderwerpen: Aandeelhouders, AVA, De Toekomst
Clubs: AFC Ajax