Ajax loot Olympique Lyon in Youth League

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax onder 19 neemt het in de achtste finales van de Youth League op tegen Olympique Lyon. Dat heeft de loting in Nyon uitgewezen.

In de achtste finales vinden er geen returns plaats, waardoor Ajax enkel op bezoek gaat in Frankrijk. Het duel wordt gespeeld op dinsdag 12 maart in Lyon en begint om 4 uur 's middags. 

Ook de wedstrijden van de kwartfinales zijn al geloot. Daaruit blijkt dat de winnaar van de wedstrijd tegen Olympique Lyon het op gaat nemen tegen de winnaar van FC Barcelona - Hertha BSC. 

In 2016 trof Ajax onder 19 ook al de leeftijdsgenoten van Olympique Lyon. De Amsterdammers wonnen toen, met onder meer Kasper Dolberg, Carel Eiting, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri op het veld, met 0-3 van de Franse formatie.

Achtste finalewedstrijden:

Chelsea - MontpellierFC Midtjylland - Manchester UnitedDinamo Zagreb - LiverpoolOlympique Lyon - AjaxFC Barcelona - Hertha BSCFC Porto - Tottenham HotspurTSG 1899 Hoffenheim - Dinamo KievAtlético Madrid - Real Madrid

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119690/ajax-loot-olympique-lyon-in-youth-league