Ajax wil contract 'succesvolle' Ten Hag verlengen

Bron: www.ajaxshowtime.com

De Telegraaf meldt donderdagochtend dat Ajax-trainer Erik ten Hag op korte termijn een uitnodiging van de Ajax-directie tegemoet kan zien om te praten over het openbreken, opwaarderen en verlengen van zijn tot de zomer van 2020 lopende contract. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is erg tevreden over de oefenmeester.

Formeel moet de Raad van Commissarissen het licht nog op groen zetten, zo schrijft De Telegraaf, maar als het aan Overmars ligt, gebeurt dat snel. 'Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet', zegt Overmars in de krant.

'Erik is tot op heden erg succesvol en contractverlenging lijkt me goed voor de club Ajax', gaat Overmars verder. De directeur spelerszaken staat er goed op bij de RvC van Ajax, omdat hij onder meer al honderden miljoenen euro's voor de club verdiende. Het contract van Overmars werd eerder al verlengd tot de zomer van 2024.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121608/ajax-wil-contract-succesvolle-ten-hag-verlengen

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Onderwerpen: Champions League, RVC, Directie
Clubs: AFC Ajax