Ajax O19 wint Next Gen Series 2019 na spannende finale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft de Next Gen Series 2019 gewonnen. In de finale werd met 1-0 gewonnen van Sparta Rotterdam. Terrence Douglas maakte de winnende goal. Ajax en Sparta maakten er een finale van zoals een finale hoort te zijn: een stevige pot voetbal met een afgekeurde goal en een rode kaart.

De eerste kans was voor Sparta, maar Devyne Rensch wist de counter er goed uit te halen. Er kwam uiteindelijk nog wel een schietkans, maar die was voor Calvin Raatsie. Daarna werd er een aantal keer fraai gecombineerd door Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en Joshua Pynadath, maar tot goals leidde dat niet direct. Er was een rode kaart van Sparta voor nodig, waar Ajax dan wel weer snel van profiteerde. Althans, dat dacht het. Ünüvar tikte de bal binnen, maar werd teruggefloten omdat hij er met hoog been in kwam.

Na rust wist Ajax wél te scoren. Terrence Douglas kopte een corner binnen. Ajax maakte er daarna nog een showtje van, Ünüvar en Sontje Hansen gooiden de trukendoos open en draaiden hun tegenstanders helemaal dol. Het bleef echter bij een 1-0 zege.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-o19-wint-next-gen/