Ajax Cape Town

Tasci oogt gretig tijdens eerste minuten voor Ajax O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 begon de Next Gen Series afgelopen weekend op een ietwat chaotische manier. De bus waarmee de Amsterdamse talenten zouden vertrekken kwam niet opdagen en dus moesten de spelers één voor één door verschillende auto’s vanuit het hotel naar het Olympisch Stadion worden vervoerd. Meteen een bijzondere ervaring voor Tunahan Tasci tijdens zijn eerste toernooi met Ajax, maar hij kon er wel om lachen: “Het kan gebeuren, we zijn er vrij gewoon mee omgegaan en hebben onszelf vermaakt met een potje tafeltennis, totdat de auto’s ons kwamen ophalen.”

Ajax Cape Town youngsters are dreaming about Ajax Amsterdam more than ever

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

When you say Ajax Cape Town, you say singing, dancing and happiness, but also a lot of fighting spirit. Last weekend at the Olympic Stadium in Amsterdam, they showed all of it. Ajax Cape Town came to Amsterdam with an extremely young squad for an U19 tournament: 3 15-year-olds and 6 16-year-olds got the chance to show their skills.

So it was no surprise the tournament was a tough one for the Cape Town youngsters: they drew against Sparta Rotterdam and Sagan Tosu, lost to Ajax Amsterdam and lost the battle for bronze against Sagan tosu.

Ajacieden vallen ook individueel in de prijzen op Next Gen Series

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondagmiddag de Next Gen Series ten koste van Sparta Rotterdam. De finale wel beslist door een goal van Terrence Douglas, nadat Naci Ünüvar eerder een goal afgekeurd zag worden.

Naast dat het toernooi gewonnen werd, vielen 2 Ajacieden ook individueel in de prijzen. Naci Ünüvar kwam tijdens het toernooi weliswaar niet tot scoren, hij maakte verder wel een prima indruk, ondanks het lange seizoen dat hij achter de rug heeft. De middenvelder werd dan ook uitgeroepen tot speler van het toernooi.

Ajax al zeker van finale na dag 1 van de Next Gen Series

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na 1 dag op de Next Gen Series is Ajax O19 al zeker van de finale op de Next Gen Series. Na 4 punten tegen Sparta Rotterdam (winst en winst in de shoot-outs) werden 3 punten gepakt tegen Ajax Cape Town.

De eerste helft was matig, beide ploegen hadden zichtbaar last van de warmte. Voor zover er aangevallen werd, was dat van de kant van Ajax. Sontje Hansen en Steven van der Sloot maakten daarbij een goede indruk. Maar écht overtuigend was het niet.

Ajax begint sterk aan NextGen Series 2019

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax U19 kon de NextGen Series 2019 niet beter beginnen. De ploeg van trainer John Heitinga won met 2-1 van Sparta en wist ook de shootouts naar zich toe te trekken voor een extra punt. Daarmee hebben de Amsterdammers na een wedstrijd vier punten.

Krachtige beginfase

Het was al vroeg warm langs en op het veld. De temperaturen liepen dermate op dat Heitinga al vroeg in de wedstrijd besloot zijn wisselspelers richting de tribune te sturen, waar het een stuk koeler was in de schaduw. Aan het spel van Ajax en Sparta was echter niets te merken van de warmte.

Ajax O19 komend weekend in actie tijdens NextGen Series

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax O19 is komend weekend (29 en 30 juni) een van de 4 deelnemers tijdens het NextGen Series toernooi in het Olympisch stadion in Amsterdam. Naast Ajax treden ook de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam, Ajax Cape Town en Sagan Tosu aan. De talenten worden tijdens het toernooi geconfronteerd met enkele alternatieve regels. In plaats van ingooien moeten spelers op de NextGen Series indribbelen of inschieten. De traditionele penaltyserie wordt vervangen door shootouts. Standaard zullen er na elke wedstrijd sowieso shootouts plaatsvinden, ook als een duel niet in een gelijkspel eindigt.

Pages

Subscribe to Ajax Cape Town