Nick de Bondt in de wacht

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nick de Bondt zou graag zijn medio 2014 aflopende contract bij Ajax verlengen maar volgens zijn zaakwaarnemer zijn er nog geen signalen in die richting.

Zaakwaarnemer Laros zegt tegen Ajax Showtime: “Wij wachten rustig af, we willen eerst Ajax de kans geven en dat weet de club ook. Nick kwam een aantal jaar geleden niet voor niets over van Vitesse.” Hij vraagt zich wel af of er nog een toekomst voor Nick is bij Ajax:  “De concurrentie is enorm, ook met spelers die terugkomen uit het eerste. Wij moeten helder krijgen of er kans is op een plek bij de beloften of zelfs het eerste elftal. Lukt dat niet, dan moeten we om ons heen kijken.” Laros wil de kat in ieder geval nog even uit de boom kijken.

Ajax zal de komende tijd moeten aangeven of het door wil met maar liefst twaalf spelers. Norbert Alblas,  Maurits Schmitz, Derwin Martina, Stefan Marinkovic, Abdel Malek El Hasnaoui, Stanislav Lobotka, Jordi Bitter, Geoffrey Castillion, Vincent Vermeij, Sven Nieuwpoort en Gino van Kessel. Zij hebben allemaal contracten die aflopen in de zomer van 2014.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/nick-de-bondt-de-wacht/