Moisander: “We moeten meedogenloos zijn”

Bron: ajax1.nl

Niklas Moisander was tevreden over zijn comeback in de basiself van Ajax. De Amsterdammers wonnen zaterdagavond gemakkelijk van Heracles Almelo. “Het was uiteindelijk erg makkelijk voor ons. Thuis moeten we gewoon winnen van Heracles,” aldus de verdediger. “We hebben goede dingen gedaan en bijna geen kans weggegeven.” Samen met Veltman vormde Moisander de basis van de verdediging, die samen met doelman Cillessen de nul hield.

Uiteindelijk eindigde het in 3-0 voor de thuisploeg. “We begonnen een beetje slap de eerste helft. We hadden het duel eerder moeten beslissen en moeten meedogenloos zijn,” gaat Moisander verder op FOX Sports. “Zeker de 2-0 en 3-0 waren makkelijk, maar ook belangrijk.”

Moisander was sinds het duel tegen AC Milan geblesseerd. Hij heeft momenteel nog niet veel wedstrijdritme, waardoor hij uitgeput was aan het einde van de wedstrijd. “De laatste minuut was ik een beetje moe. Het was heerlijk om terug te zijn en zonder pijn te spelen. Als ik nog een paar wedstrijden speel voel ik me topfit.” Het is nog onduidelijk of Moisander aanstaande dinsdag minuten maakt tegen FC Barcelona.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/moisander-we-moeten-meedogenloos-zijn/