Niklas Moisander

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een jaar afwezigheid van FC Twente staat er aankomende zondag weer een wedstrijd tegen de Tukkers op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Klaassen scoort de winnende voor Werder Bremen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davy Klaassen heeft vandaag zijn eerste competitiedoelpunt voor Werder Bremen gemaakt. Deze goal was ook belangrijk, hij maakte immers de 2-3 tegen FC Ausgburg. Naast Klaassen speelde ook Nicklas Moisander voor de bezoekers. Bij FC Augsburg speelde voormalig SC Heerenveen en AZ-speler Jeffrey Gouweleeuw.

Door het winnende doelpunt van Klaassen stoomt Werder Bremen op dit moment op naar de vierde plek in de Bundesliga. Alleen Mainz kan Bremen deze speelronde nog inhalen.

Klaassen: 'Hadden toen soort vriendenteam'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voormalig Ajax-aanvoerder Davy Klaassen heeft een bewogen jaar achter de rug. De Hilversummer vertrok ruim een jaar geleden uit Amsterdam om zijn geluk te beproeven bij Everton, maar het Engelse avontuur mislukte. Sinds enkele weken is hij speler van Werder Bremen en daar geniet hij nu het vertrouwen. Ajax Showtime reisde af naar Duitsland en sprak met de ex-Ajacied over zijn nieuwe club, zijn tijd bij Everton en uiteraard ook zijn Ajax-periode.

Term 'Ajaxhoofd' leverde Van Gangelen flinke narigheid op

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk voelde het bad bij Ajax wel warm aan... © Ajax Images

Weet je het nog? Natuurlijk weet je het nog! Jan Joost van Gangelen werd er na een paar kritische vragen aan Graziano Pellè van beticht een ‘Ajaxhoofd’ te hebben. Hardop lachen natuurlijk, maar Van Gangelen hield er ook een portie narigheid aan over.

Pellè toonde zich een slecht verliezer na de klassieker (1-2) in Rotterdam van 2014, waarin Ajax een voorschot nam op de landstitel. We hebben ergens het vermoeden dat Niklas Moisander nog steeds staat te appelleren voor een penalty, maar goed. Gaat het nu niet om.

Pages

Subscribe to Niklas Moisander