Deportivo de La Coruña

Transfermarkt gesloten: Tijd om de balans op te maken

Bron: ajaxfanzone.nl

Afgelopen nacht is de Nederlandse transfermarkt gesloten. Tijd dus om de balans op te maken. Bij Ajax geen transfers meer op de slotdag. De Nederlandse clubs hebben in de zomerse transferwindow een nieuw record gevestigd. In totaal maakten 670 spelers een transfer van, naar of binnen Nederland; dat zijn er 22 meer dan in het voormalige recordjaar, 2017 (648). De meerderheid van de transfers in deze zomer bestaat uit binnenlandse transfers (260). 177 spelers verruilden Nederland voor een buitenlands avontuur en 233 spelers bewandelden de omgekeerde weg.

Lisandro Magallán op huurbasis naar Deportivo Alavés

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán zal zijn diensten niet meer voor Ajax inzetten maar wel voor Deportivo Alavés. Lisandro had wel een contract tot de zomer van 2023 getekend maar Erik ten Hag heeft vooralsnog geen plek voor hem en daarom wordt de Argentijn verhuurd. Magallán kwam voor een kleine negen miljoen euro naar Amsterdam als vervanging voor Matthijs de Ligt. Hij kon echter Ten Hag niet bekoren en kreeg daarom ook haast geen speeltijd.

Ajax verkoopt Cassierra aan Belenenses

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft definitief afscheid genomen van Mateo Cassierra. De spits werd afgelopen seizoen eerst verhuurd aan FC Groningen en de tweede seizoenshelft aan Racing Club, de kampioen van Argentinië. De aanvaller die in de zomer van 2016 voor ongeveer 5,5 miljoen euro overkwam van het Colombiaanse Deportivo Cali had bij Ajax nog een contract tot medio 2021, en heeft inmiddels onderdak gevonden bij het Portugese Belenenses.

Pages

Subscribe to Deportivo de La Coruña