Swansea City AFC

‘Routinier’ Van der Hoorn onzeker over toekomst: ‘Ik moet erover nadenken’

Bron: www.voetbalzone.nl

Mike van der Hoorn heeft met zijn 26 jaar nog flink wat seizoenen voor zich liggen, maar de verdediger is dit seizoen bij Swansea City ondanks zijn relatief jonge leeftijd al een van de routiniers. Na de degradatie van afgelopen seizoen vertrokken een aantal dragende spelers, terwijl landgenoot en captain Leroy Fer deze voetbaljaargang geteisterd wordt door fysieke ongemakken.

'Do or die' voor Van der Hoorn en Hoedt

Bron: www.ad.nl

Mike van der Hoorn wacht vanavond met Swansea City in het Liberty Stadium het meest beladen duel uit zijn carrière. Bij een nederlaag tegen Southampton verdwijnt de club uit Noord-Wales vrijwel zeker uit de Premier League. De spanning bij Wesley Hoedt, een van de belangrijkste spelers bij de Saints, is minstens zo groot in de voorlaatste speelronde. Zijn ploeg heeft alleen baat bij een zege.

‘Ajax wil Tadic verleiden tot sensationele terugkeer in Eredivisie’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zet hoog in voor een vervanger van Hakim Ziyech. Volgens De Telegraaf zijn de Amsterdammers bezig Dusan Tadic van Southampton te verleiden tot een sensationele terugkeer naar de Eredivisie.

De 29-jarige Serviër speelde tussen 2010 en 2014 voor FC Groningen en FC Twente, waarna Southampton hem voor een bedrag van 14 miljoen euro naar de Premier League haalde. In Engeland heeft Tadic nog een contract tot de zomer van 2020.

Pages

Subscribe to Swansea City AFC