VI: Lyon en Crystal Palace willen Tete

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kenny Tete lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. Volgens Voetbal International is er namelijk enorm veel interesse in de talentvolle rechtsback. Olympique Lyon en Crystal Palace, waar Frank de Boer hoofdtrainer is, hebben interesse in de vleugelverdediger.

Ajax en Galatasaray kwamen eerder al tot een akkoord over een transfersom van drie miljoen euro, maar Tete gaf zelf aan dat hij liever niet naar de Turkse competitie wil. Die keuze kan de verdediger gerust maken, nu VI meldt dat er naast de bovengenoemde clubs ook 'concrete' interesse is vanuit Spanje en Italië. 

Tete gaf afgelopen seizoen aan dat hij wel wilde vertrekken, nadat hij nauwelijks speeltijd kreeg onder Peter Bosz. Maar onlangs vertelde de verdediger aan Vdat hij toch nog open stond voor een nieuw contract bij Ajax. Wellicht dat een eventueel vertrek van Joël Veltman daar nog invloed op heeft. Laatstgenoemde staat naar verluidt eveneens in de belangstelling van Crystal Palace.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105799/vi-lyon-en-crystal-palace-willen-tete