Ajax TV

Lang: “Ik ben nu iets volwassener”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een korte verhuurperiode aan FC Twente is Noa Lang weer terug in Amsterdam. De aanvaller zou de tweede seizoenshelft in Enschede spelen, maar door het stoppen van het seizoen was die periode van korte duur.

Toch kijkt hij positief terug op zijn maanden in Enschede: “Ik vroeg aan de trainer of ik naar FC Twente mocht om wekelijks te spelen. Je kunt wel trainen op hoog niveau, maar je wordt beter van vlieguren in de Eredivisie. Die keuze hebben we samen gemaakt. Het is de beste oplossing geweest”, vertelt hij aan Ajax TV.

VIDEO: Jonna Fraser en Emms zwaaien Ziyech uit met persoonlijk nummer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

 

Dat Hakim Ziyech Ajax deze zomer verlaat, gaat niet onopgemerkt voorbij. Eerder was er al een 45 minuten lange documentaire / interview met de smaakmaker te zien op Ajax TV. Ook met Touzani blikte Ziyech uitgebreid terug op zijn tijd bij Ajax.

Om hem uit te zwaaien maakten zijn goede vrienden Jonna Fraser en Emms bovendien een nummer voor hem. Het is hieronder te beluisteren.

 

Kijktip: Ziyech neemt afscheid met special ‘Hakim Ziyech – Wizard of AMS’

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat SC Heerenveen – Ajax de laatste wedstrijd van dit seizoen bleek te zijn werd het stil en ook rondom de persoon van Hakim Ziyech. De transfer naar Chelsea was inmiddels beklonken en de tovenaar leek via de achterdeur te vertrekken bij Ajax. Maar niets is minder waar want Hakim neemt wel degelijk afscheid. Ajax TV reisde samen met Ziyech af naar bioscoop Tuschinski om met hem terug te blikken op zijn vier jaren in Amsterdam.

Van der Sar: 'Standpunt is dat we clubs moeten helpen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal, als de grootste club van het land, de rest van de verenigingen graag financieel bijstaan, zo vertelt Edwin van der Sar tegenover Ajax TV. De club was zelf al in de weer met het opzetten van een noodfonds, maar vrijdag kwam daar weer een nieuw initiatief van de KNVB bij. De clubs die volgend seizoen Europees voetbal spelen, zouden 25 procent van hun startgeld daaruit af moeten staan aan een pot.

Begrip Ajax over beslissing titel: ‘Er zijn ook belangrijkere dingen dan voetbal nu’

Bron: www.ad.nl

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax heeft er begrip voor dat zijn club niet als kampioen van Nederland is uitgeroepen. ,,Als speler en club wil je natuurlijk altijd kampioen worden”, zegt hij voor de camera van Ajax TV. ,,We hebben ook het hele jaar bovenaan gestaan. Maar met deze situatie is het misschien ook wel begrijpelijk. Er zijn ook belangrijkere dingen dan voetbal nu.”

Van der Sar verklapt stem van Ajax: ‘Het moet transparant en eerlijk zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Ajax heeft zich vrijdagmiddag tijdens de videocall neutraal opgesteld tijdens de stemming over promotie/degradatie in de Eredivisie, zo maakt Edwin van der Sar bekend tegenover Ajax TV. De algemeen directeur toont zich verder tevreden met het besluit van de KNVB om het gunstigste Champions League-ticket aan Ajax toe te kennen, hoewel de Amsterdammers niet tot kampioen worden uitgeroepen.

Pages

Subscribe to Ajax TV