Ajax TV

De Ligt vol zelfvertrouwen: “Daar gaan we volle bak voor”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League. De Amsterdammers wonnen met 0-2 van AEK Athene, dat een klein half uur met tien man speelde. De Ligt is erg blij met de overwinning op de Grieken. “We hadden de hele wedstrijd de controle. We hebben bijna geen kans gehad en de 0-1 was de sleutel naar meer, plus de rode kaart natuurlijk”, zegt hij tegen Ajax TV.

Veltman maakt deze week rentree op trainingsveld

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman gaat deze week zijn rentree maken op het trainingsveld, zo heeft trainer Erik ten Hag maandagavond laten weten aan Ajax TV. Veltman scheurde in april zijn kruisband af en werkte na een operatie aan zijn herstel in Zeist. ‘Ik heb heugelijk nieuws en dat is dat Joël Veltman zijn eerste stappen weer gaat maken in de teamtraining, dus dat is prachtig’, aldus Ten Hag. Maandag trainden Daley Sinkgraven en Azor Matusiwa na lang blessureleed ook weer voluit mee met de groepstraining.

Bron: Ajax TV

Ten Hag: “Veltman zet dinsdag eerste stappen in groepstraining”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag traint deze week met een kleine groep Ajacieden. Naast het meetrainen van Daley Sinkgraven en Azor Matusiwa zal dinsdag ook Joël Veltman voor het eerst meedoen met de groepstraining.

“Veel spelers zijn uitgewaaid en gaan mooie interlands spelen”, begint de hoofdtrainer voor Ajax TV. “We houden hier daardoor een selecte groep over. Daar trainen we goed mee en gaan we ook een oefenwedstrijd mee spelen. Het is prima om zo invulling te geven aan deze week.”

Pages

Subscribe to Ajax TV