Ajax TV

Ten Hag denkt dat Ajax minimaal 27 keer moet winnen

Bron: www.ajaxlife.nl

Een marge van twee weggeven mag in de eredivisie al helemaal niet... © Pro Shots

Ajax had eigenlijk maar weinig punten nodig toen het onder Frank de Boer een kwart schalen verzamelde. Een puntje of 70 was meestal wel genoeg. Tijden zijn veranderd, weet ook Erik Ten Hag. Hij vermoedt dat zijn ploeg minimaal 27 keer moet winnen.

Als het Ajax lukt om 27 keer te winnen, praat je al over 81 punten. Dit aantal punten wist De Boer nooit te bereiken. En onder Ten Hag moet het ook maar even gebeuren, al lijkt het tegenwoordig een vereiste om kampioen te worden.

Ajax houdt slechte reeks in oefenpotjes vol tegen Wolfsburg

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit keer wel een basisplaats voor Van de Beek. © Pro Shots

Het wil deze zomer nog niet zo vlotten met Ajax als er een oefenwedstrijd op het programma staat. Dit keer werd met 0-3 verloren van Vfl Wolfsburg. Beide ploegen ontmoetten elkaar achter dichte deuren, wat Erik ten Hag de kans gaf om diverse wisselspelers ritme te laten opdoen.

Ajax won de twee officiële wedstrijden die het seizoen tot dusver telt, maar vriendschappelijk werd slechts gewonnen van ploegen die op een veel lager niveau acteren. Zodra de tegenstand enigszins serieuze vormen aanneemt, volgt er een nederlaag.

Nieuwe regels eerste divisie deren Jong Ajax niet

Bron: ajaxfanzone.nl

Sinds de Jong-elftallen in de eerste divisie spelen roepen clubs moord en brand vanwege oneerlijke concurrentie. Zeker nadat Jong Ajax er in slaagde kampioen te worden werden allerlei excuses en verwijten gestrooid. Zo zou Ajax bijna altijd spelers van het eerst elftal hebben opgesteld. De KNVB wijzigde de regels voor Jong-elftallen: de beloftenteams mogen alleen maar spelers van jonger dan 23 jaar opstellen. Jong-Ajax trainer Michael Reiziger hoopt de titel in de Keuken Kampioen Divisie te prolongeren.

Pages

Subscribe to Ajax TV