Ajax TV

Van der Gaag: “Naci & Sontje zijn op de weg terug”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mitchell van der Gaag maakt zich geen enkele zorgen over de ontwikkeling van Sontje Hansen en Naci Ünüvar. Beide spelers begonnen moeizaam aan het seizoen, maar zijn op de weg terug. “Het is met Sontje en Naci altijd heel erg snel gegaan. Je krijgt ooit gewoon te maken met een terugslag. Een blessure, de Corona-periode, dat zijn dingen waar je als speler mee moet dealen”, laat Van der Gaag weten aan Ajax TV.

Klaiber: “Zondag wil ik gewoon winnen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaiber is nog maar een maand bij Ajax en is onder de indruk van de selectie. De verdediger speelde 13 jaar lang bij Utrecht en staat wellicht zondag tegenover zijn oude werkgever. 

Utrecht-Ajax is een van de belangrijkste wedstrijden voor de Domstedelingen. Extra veel geluid komt er normaal gesproken van de tribunes wanneer Ajax op bezoek komt. Dat zal er zondagmiddag niet zijn en is een groot voordeel voor Ajax.

Klaassen: “Een gekke, maar uiteindelijk mooie dag”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waar Onana, Tadic en Gravenberch maandagavond met een tweede vlucht naar Denemarken afreisden, bleef Davy Klaassen als enige basisspeler toen nog achter in Amsterdam.

De middenvelder had het duel met FC Midtjylland inmiddels uit zijn hoofd gezet, toen hij alsnog werd gebeld: “Ik lag op de bank. Ik was een beetje op de PlayStation aan het spelen. Net toen ik dacht dat het niet meer zou gebeuren, werd ik gebeld. We hebben de wedstrijd net op tijd gehaald. Een gekke, maar uiteindelijk mooie dag”, zegt Klaassen tegen Ajax TV.

Klaassen doet Van der Vaart wat aan Van Bommel denken

Bron: source

Rafael van der Vaart zal dinsdagavond de wedstrijd tussen FC Midtjylland en Ajax met bovengemiddelde interesse volgen. De oud-middenvelder zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij de Amsterdamse club en stond in de nadagen van zijn spelerscarrière onder contract bij de Deense Champions League-debutant. In gesprek met Ajax TV blikt Van der Vaart vooruit op de wedstrijd in Denemarken en komen onder meer Davy Klaassen en Mohammed Kudus te sprake.

Emanuelson waarschuwt Ajax voor 'sluwe' Atalanta-captain

Bron: source

Urby Emanuelson zal dinsdagavond met bijzondere interesse de verrichtingen bij het Champions League-duel tussen Atalanta en Ajax volgen. Het is een speciale wedstrijd voor de 34-jarige middenvelder, daar hij bij beide clubs een verleden heeft. In gesprek met Ajax TV blikt Emanuelson vooruit op de ontmoeting in Bergamo en waarschuwt hij de Amsterdammers voor de aanvoerder van de Italiaanse tegenstander.

Pages

Subscribe to Ajax TV