Ajax TV

Lasse Schöne wint prijs en geeft hem aan Daan Reiziger

Bron: ajaxfanzone.nl

Lasse Schöne scoorde tegen de verloren wedstrijd tegen Feyenoord met een prachtige vrije trap en dit doelpunt is verkozen tot de mooiste van januari. Lasse zelf vindt dat Daan Reiziger veel meer recht op deze prijs heeft. De goalie van Ajax O19 scoorde de 1-1 tgen NAC en deed dat in de laatste minuten van de wedstrijd en sleepte de penaltyserie eruit. Bovendien kreeg Ajax O19 in die wedstrijd ook nog een penalty tegen die Daan Reiziger wist te stoppen. Op Ajax TV zegt Lasse: ‘Een goal maken als keeper en daarna ook nog een penalty stoppen… Jij verdient deze meer dan ik.

Ten Hag verwacht geblesseerden Magallán en Varela eind van deze week terug op het veld

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag denkt snel weer te kunnen beschikken over Lisandro Magallán (foto) en Bruno Varela. De Argentijnse verdediger liep begin februari, kort na zijn komst van Boca Juniors, een blessure op, terwijl doelman Varela na zijn winterse komst op huurbasis van Benfica nog altijd wacht op zijn debuut. “We verwachten ze eind deze week helemaal terug op het trainingsveld”, zegt de oefenmeester in gesprek met Ajax TV. “En dat is natuurlijk heel goed en vruchtvol, want we hebben iedereen nodig.”

Cerny: ‘Het was geen moeilijke keuze om bij Ajax te blijven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Vaclav Cerny kon in de winterstop op huurbasis  vertrekken bij Ajax. Cerny kon, naar eigen zeggen, overstappen naar een aantal clubs op het hoogste niveau maar de vleugelaanvaller besloot bij Ajax te blijven. Hij hoopt snel weer in aanmerking te komen voor kansen in het eerste elftal.  Cerny kon aansluiten bij SC Heerenveen en PEC Zwolle. “Dat soort clubs had inderdaad interesse”, bevestigt Cerny tegenover Ajax TV. “Maar ik mocht in principe zelf kiezen en heb besloten hier voor mijn kansen te vechten.”

Pages

Subscribe to Ajax TV