Ajax TV

16-jarige Gravenberch sluit in de voorbereiding aan bij het eerste

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch tekende ruim een week geleden zijn eerste contract bij Ajax. Op dezelfde dag werd hij toen verkozen tot Talent van de Toekomst. De middenvelder kreeg toen de eerste Abdelhak Nouri Award overhandigd. Deze week sluit het pas net 16-jarige talent aan bij hij het eerste elftal.

“Ja, het is geweldig”, vertelt een zeer gelukkige Gravenberch in gesprek met Ajax TV. “Ik heb deze week wat testjes, maar hoe het verder zit weet ik nog niet.”

Zestienjarige Gravenberch mag met eerste elftal meetrainen

Bron: www.ajaxlife.nl

Goed genoeg is oud genoeg, redeneert men bij Ajax. © Pro Shots

Het goede nieuws blijft maar komen voor Ryan Gravenberch. Hij is krap zestien jaar, maar beleeft een toptijd. Gravenberch ging recent de boeken in als eerste winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee, tekende zijn eerste profcontract en mag zich nu melden bij de hoofdmacht.

Een deel van de Ajaxselectie meldde zich maandag op De Toekomst voor de intake. Het seizoen wordt afgetrapt met diverse testjes om te kijken hoe de spelers ervoor staan. Een van de spelers die zich mocht melden, was Gravenberch.

Hoogewerf: “Natuurlijk hoop ik dat Ajax mij straks een contract gaat aanbieden”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dillon Hoogewerf kwam dit seizoen uit voor Ajax O15, O16 en O17. De aanvaller, die dit seizoen ook wel eens op het middenveld speelde, maakte zijn meeste minuten voor Ajax O16. Het 15-jarige talent kijkt alvast vooruit en hoopt dat hij straks wanneer hij 16 jaar wordt (in februari 2019, red.) een contract mag ondertekenen.  “Natuurlijk hoop ik dat Ajax mij straks een contract gaat aanbieden op mijn 16e. Want ik wil gewoon bij Ajax blijven”, vertelt hij in het item Team van de Toekomst van Ajax TV.

Gravenberch: “Deze is voor Appie”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch ondertekende donderdag zijn eerste contract bij Ajax. Het talent kreeg ’s avonds de eerste Abdelhak Nouri Trofee. De prijs heette voorheen ‘Talent van de Toekomst’, maar is sinds dit jaar vernoemd naar Nouri.

“Dit is fantastisch. Deze is natuurlijk voor Appie. Hij heeft heel erg veel voor de club gedaan en deze is voor hem”, laat Gravenberch weten aan Ajax TV.

Het veelbelovende debuutseizoen van Mazraoui

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Hier heb ik mijn hele leven naar uitgekeken en mijn droom is werkelijkheid geworden. Het is geweldig, onbeschrijflijk en smaakt naar meer.” Het waren de woorden van Noussair Mazraoui na zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Inmiddels behoort de jeugdspeler tot de vaste selectie-spelers van Ajax-trainer Erik Ten Hag.

Pages

Subscribe to Ajax TV