Stage

Ajax in grote lijnen akkoord met Deens talent Eskild Munk Dall

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax staat op het punt om vleugelaanvaller Eskild Munk Dall over te nemen van Silkeborg. Het zeventienjarig Deense talent was in december op stage bij Ajax en heeft daar een zeer goede indruk achtergelaten. Scandinavië-scout John Steen Olsen volgt de speler al langere tijd en acht de tijd nu rijp voor een overstap naar Amsterdam. Het Deense Ekstra Bladet stelt dat Dall een ‘typische Ajax-speler’ is. De aanvaller is technisch goed onderlegd, snel, een prima afmaker en hij kan voorin op meerdere posities uit de voeten. De Deense jeugdinternational maakt deel uit van Silkeborg O19.

'Ajax neemt Dall spoedig over van Silkeborg'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax zal Deens talent Eskild Munk Dall spoedig overnemen van Silkeborg IF, zo meldt Mike Verweij dinsdagavond. Het jonge Deense talent werd eerder op de dag al in verband gebracht met de Amsterdamse club en die link wordt nu bevestigd.

De journalist van De Telegraaf deed navraag bij 'bronnen in Amsterdam' en kreeg een bevestigend antwoord. De zeventienjarige buitenspeler lijkt zodoende op het punt te staan om de overstap naar het Nederlandse voetbal te maken.

Kremers is Ajacied: 'Heb wel echt getwijfeld'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sten Kremers is vanaf volgend seizoen officieel keeper van Ajax. De doelman speelt nu nog bij De Graafschap O16 en maakt vanaf de nieuwe jaargang deel uit van de jeugdopleiding van Ajax. In gesprek met Ajax Showtime bespreekt de talentvolle goalie zijn aanstaande overgang naar Sportpark de Toekomst.

Goedemiddag Sten. Allereerst, gefeliciteerd met je overstap! Het is helemaal zeker?

'Dankjewel! Jazeker, alles is helemaal zeker!

Ajax haalt jeugdige keeper Sten Kremers(16) van De Graafschap

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de 16-jarige doelman Sten Kremers aangetrokken. Kremers speelt nu nog bij De Graafschap. Hij komt komende zomer naar Amsterdam. De jonge doelman is nu nog actief voor de Onder-16 van de Doetinchemmers, maar zal vanaf volgend seizoen in de jeugdopleiding van Ajax actief zijn. Kremers zat in februari bij de Oranje Onder-16 in Portugal toen zijn moeder belde met het bericht dat de keeper op stage mocht komen bij Ajax. “Sindsdien is het zo gelopen. Nee, ik teken nog geen contract bij Ajax.

Maar liefst 13 Ajacieden opgeroepen voor trainingsstage Oranje O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgende week houdt Oranje O19 een tweedaagse trainingsstage in Zeist, dit als voorbereiding op het EK-kwalificatietoernooi eind maart. Voor de stage zijn in totaal 27 spelers opgeroepen, waarvan bijna de helft Ajacied is: maar liefst 13 spelers.

Annas Salah-Eddine, Brian Brobbey, Calvin Raatsie, Daan Reiziger, Devyne Rensch, Enric Llansana, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Neraysho Kasanwirjo, Nordin Musampa, Quinten Timber, Sontje Hansen en Youri Regeer mogen zich volgende week allemaal melden in Zeist.

Traoré: “Het was ongelofelijk om dat in mijn eerste maanden mee te maken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lassina Traoré werd al op jonge leeftijd gescout door Ajax. Via Ajax Cape Town mocht hij rond zijn 18e verjaardag (januari 2019) zijn droomtransfer maken naar Amsterdam. “Na 1,5 jaar bij Cape Town mocht ik stagelopen bij Ajax in Amsterdam. Matthijs de Ligt was mijn directe tegenstander en hij was zó ongelofelijk sterk. Hij won ieder duel van me en pakte iedere keer de bal af. Ik wist dat ik hard moest werken aan mijn kracht om succesvol te worden in Nederland”, laat hij weten aan Ajax.nl.

Vergeten voetballer #27: Hyun-jun Suk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 27 willen wij toewijzen aan misschien wel de meest wonderbaarlijke “aankoop” in de geschiedenis van Ajax. Zijn naam: Hyun-Jun Suk.

Pages

Subscribe to Stage