Sonny Silooy

Sfeerverslag: 'Van onze lichting brak haast niemand door'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is zaterdagmiddag als het rondom de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA steeds drukker wordt. Enkele toeristen, die zojuist een shirtje in de fanshop hebben gekocht of die een rondleiding door het stadion hebben gedaan, kijken verbaasd om zich heen. Wie zijn al die oudere mensen? Zijn het oud-spelers van Ajax? Nou, inderdaad, dat zijn ze. Jeugdspelers die tussen 1969 en 1979 in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld verzamelen zich in de Johan Cruijff ArenA voor een reünie. Het betreft de tweede editie, de vorige was vijf jaar geleden.

Silooy adviseerde De Jong: “Via PSV kom je niet bij FC Barcelona”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In augustus 2015 kwam Frenkie de Jong van Willem II naar Ajax. Marc Overmars was daarvoor niet meteen overtuigd en bovendien leek PSV de meest logische optie voor De Jong, die uit Brabant komt.

Toen Overmars eenmaal overtuigd was, hielp Sonny Silooy ook een handje, zo vertelde hij zaterdagavond bij FOX Sports: “Hij woonde toen natuurlijk nog in Brabant dus PSV was er ook nog waar hij heen kon. Ik heb toen wel met hem gepraat, want ik vond hem een echte Ajax-speler.”

Silooy: “Clubliefde bestaat niet meer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een leegloop dreigt deze zomer voor Ajax. Justin Kluivert mag zichzelf al speler van AS Roma noemen en het lijkt erop dat Hakim Ziyech hetzelfde pad gaat bewandelen. Matthijs de Ligt heeft al aangegeven te willen vertrekken uit Amsterdam en Europese topclubs strijden om Frenkie de Jong. De fans hopen in ieder geval dat Tagliafico en Dolberg nog een jaartje blijven in Amsterdam en dat zou zeker voor laatst genoemde goed zijn volgens Silooy.

Pages

Subscribe to Sonny Silooy