Aanvallende middenvelder

FC Emmen rekent op snelle terugkeer aanvoerder Jansen

Bron: www.ad.nl

Trainer Dick Lukkien van FC Emmen kan binnenkort weer beschikken over zijn aanvoerder Anco Jansen. De aanvallende middenvelder, vorig seizoen de smaakmaker in de ploeg die debuteerde in de eredivisie, heeft na onderzoek in het ziekenhuis toestemming gekregen om weer op het veld te gaan trainen. Jansen stond al sinds het einde van vorig seizoen aan de kant vanwege een knieblessure.

Analyse: Dit kunnen we verwachten van APOEL Nicosia

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het zeer succesvolle seizoen vorig jaar is het natuurlijk nog steeds gek dat Ajax zich moet kwalificeren via de play-offs, maar na het uitschakelen van PAOK staat alleen APOEL nog tussen de Amsterdammers en de groepsfase. De Cyprioten zijn geen onbekenden voor Ajacieden, in het seizoen 2014-2015 zaten beide ploegen al bij elkaar in Groep F van de Champions League. Toen werd het in Nicosia 1-1, en in Amsterdam 4-0.

Analyse APOEL: Ajax favoriet, hoofdrol Ziyech?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nog één horde en Ajax heeft voor het tweede jaar op rij het hoofdtoernooi van de Champions League bereikt. APOEL Nicosia is de tegenstander, een oude bekende die het afgelopen seizoen kampioen werd van Cyprus en de Amsterdammers al eens trof in de groepsfase van het miljardenbal. Destijds kende de equipe van Frank de Boer weinig moeite met de Cyprioten en ook tijdens deze twee edities is Ajax torenhoog favoriet.

‘Ajax zo goed als rond met Dinamo Zagreb en breekt record voor Olmo’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Dinamo zijn dicht bij een akkoord voor de transfer van Dani Olmo, zo beweert La Gazzetta dello Sport. De aanvallende middenvelder zou ieder moment een contract voor vijf seizoenen ondertekenen in de Johan Cruijff Arena.

De Amsterdamse club zou flink in de buidel tasten voor de komst van Olmo. Ajax zou zo’n 22 miljoen euro betalen voor de 21-jarige Spanjaard, die in eigen land wordt gezien als een van de grote beloften voor het nationale elftal van de toekomst. Bovendien zou Dinamo een doorverkooppercentage van veertig procent hebben bedongen.

Van Hanegem: Maradona was de beste ooit

Bron: www.ad.nl

Onder de vele duizenden bezoekers die deze week de film ‘Diego Maradona’ bezochten, was in Utrecht ook AD-columnist Willem van Hanegem, samen met zijn zoon Boy. De vermaarde nummer 10 is groot fan van de Argentijnse voetballer. ,,Boy heeft als tweede naam ‘Diego’ gekregen’’, legde Van Hanegem uit. ,,Dat is niet voor niets natuurlijk.’’

Ziyech baalt van vraag na afloop: ‘Op een gegeven moment moet het klaar zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hakim Ziyech was dinsdagavond een aantal keer gevaarlijk in het eerste duel van Ajax met PAOK Saloniki, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat de Amsterdammers genoegen moesten nemen met een gelijkspel (2-2). De aanvallende middenvelder is na afloop niet geheel tevreden over het resultaat, ondanks dat de uitgangspositie van Ajax met het oog op de return zeer behoorlijk is.

Pages

Subscribe to Aanvallende middenvelder