Aanvallende middenvelder

Ødegaard glimlacht bij Ajax-vraag en houdt alle opties open

Bron: source

Martin Ødegaard verwacht dat er binnen enkele weken duidelijkheid komt over zijn toekomst. De twintigjarige Noor zou onlangs een geheim bezoek hebben gebracht hebben aan Ajax, dat in de aanvallende middenvelder de opvolger van Hakim Ziyech ziet. Toen Ødegaard maandag na het EK-kwalificatieduel tussen Faeröer en Noorwegen (0-2) gevraagd werd naar Ajax, kon hij geen glimlach onderdrukken.

Ødegaard hoopt snel duidelijkheid te krijgen van Real Madrid; ook Leverkusen meldt zich

Bron: ajaxfanzone.nl

Martin Ødegaard hoopt in juni duidelijkheid te krijgen over zijn voetbaltoekomst. Hij wil graag een hele voorbereiding meedraaien bij een nieuwe club. De Noor geeft daarbij in gesprek met De Telegraaf aan dat dat ook kan bij een club uit de Eredivisie. ‘Ik moet doorgaan met minuten maken op hoog niveau en de volgende stap zetten in mijn carrière, in termen dat ik nog beter wil gaan spelen. Dus ik zeg niet, dat ik naar een betere competitie wil’.

Ajax aast op de zoon van Roemeense legende Hagi

Bron: www.ad.nl

Ajax heeft een oogje op de zoon van de Roemeense legende Gheorghe Hagi. De 20-jarige aanvallende middenvelder Ianis Hagi geldt in zijn land als een groot talent en wordt al geruimde tijd gevolgd door Ajax. Mogelijk wordt Hagi jr, die komende zomer met Roemenië actief is op het EK Onder 21 , de tweede Roemeense aanwinst van 2019. Eerder trok de landskampioen al Razvan Marin aan van Standard Luik.

Hagi is het nieuwste transfertarget van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax zou het vizier hebben gericht op Ianis Hagi, zo meldt Voetbal International.

De 20-jarige aanvallende middenvelder maakt dit seizoen indruk bij FC Viitorul. En hoewel hij daar nog tot medio 2023 vast ligt, lijkt een transfer een logische stap.

In april kwam de vermeende interesse van Ajax al naar buiten, maar toen werd deze nog slechts gemeld door Roemeense media. Zijn vader gaf toen al aan dat hij een transfer naar Ajax wel ziet zitten voor zijn zoon.

Pages

Subscribe to Aanvallende middenvelder