Bobby Haarms

Standbeeld Johan Cruijff wordt op 22 april onthuld

Bron: ajaxfanzone.nl

Het standbeeld van Johan Cruijff, dat door een inzamelactie van supporters mogelijk gemaakt is,  zal op 22 april onthuld worden en komt bij de hoofdingang te staan. Binnen drie maanden was het gelukt om het benodigde bedrag van 75.000 euro op te halen en daarop is beeldhouwer Hans Jouta aan de slag gegaan. Jouta is onder meer bekend van het standbeeld van Bobby Haarms. De Ajax Supporters Delegatie heeft het beeld al mogen bewonderen: ‘Wij hebben het beeld al mogen zien en het ziet er geweldig uit’.

TV-tip: Documentaire over Bobby Haarms woensdag in première

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donderdag is het 10 jaar geleden dat de legendarische Bobby Haarms overleed. Tien jaar na zijn dood blikken spelers, trainers, fans, vrienden en schrijver Raymond Bouwman in een documentaire terug op de voormalig assistent-trainer van Ajax.

De documentaire gaat woesndagavond om 20.00 in première op FOX Sports. Komt dat tijdstip je niet goed uit? De documentaire wordt de komende dagen meerdere malen herhaald. Hieronder vind je het hele uitzendschema:

Oproep: Steun Jong Ajax tegen PSV!

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op zondag 13 januari 14:30 uur zal Jong Ajax het op De Toekomst opnemen tegen Jong PSV voor de wedstrijd in de Keuken Kampioen divisie. Na een succesvolle avond tegen Sparta roept Ultras Amsterdam op om opnieuw massaal aanwezig te zijn om Jong Ajax te steunen.

Net als de vorige keer zullend de fanatieke fans plaatsnemen in de hoek van de Bobby Haarms tribune. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,-.

Bestel je tickets hier!

Beeld Cruijff wordt gemaakt door zelfde kunstenaar als beeld van Haarms

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De werkgroep Deze man verdient een standbeeld heeft onthuld wie het standbeeld van Johan Cruijff gaat maken, dat hij het stadion moet komen.

Hans Jouta is de man die het beeld mag gaan maken. Hij maakte eerder ook al het beeld van Bobby Haarms dat bij de Arena staat. Toch was het geen uitgemaakte zaak dat Jouta ook dit beeld zou gaan maken, want er waren ruim 30 aanmeldingen van kunstenaars. De werkgroep koos echter unaniem voor Ajax, die ook geregeld in het stadion zit.

 

AFCA Supportersclub: ‘Bestuursraad Ajax begaat grote misstap met benoeming Ruud Haarms’

Bron: ajaxfanzone.nl

De AFCA Supportersclub heeft zich in niet misverstane woorden uitgelaten over de voorgenomen benoeming van Ruud Haarms tot lid van de Bestuursraad. Het orgaan binnen Ajax dat de leiding heeft over de Vereniging AFC Ajax, welke 73% van de aandelen AFC Ajax bezit. De supportersclub zegt met zeer grote verbijstering en verontwaardiging, via de agenda van de ALV van de Vereniging AFC Ajax, kennis genomen te hebben van die voorgenomen benoeming.

Actiegroep start initiatief voor standbeeld Johan Cruijff

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De naamsverandering van het stadion naar de Johan Cruijff Arena is inmiddels een feit. Toch is er een initiatief gestart om de legendarische nummer 14 met een standbeeld nog uitgebreider te eren. De werkgroep ‘deze man verdient een standbeeld’ wil dit mogelijk gaan maken.

De werkgroep was in 2011 al verantwoordelijk voor het standbeeld van Bobby Haarms, en steekt nu dus weer de koppen bij elkaar om een blijvend en toegankelijk eerbetoon in de buurt van de Johan Cruijff Arena te realiseren. Hiervoor is zo’n 75.000 euro nodig.

25 jaar SV Ajax: ‘Teleurstelling mag je laten horen’

Bron: www.ajaxlife.nl

Aanvankelijk had Van Gaal helemaal niets met het Ajaxpubliek © Archief Ajax

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen 25 jaar. Een mooi moment om terug te blikken op onze eigen levensloop. Vijf jaar geleden spraken we voor Ajax Life met Louis Van Gaal over zijn kijk op SV Ajax.

De Supportersvereniging Ajax kende een ongekende groei in de succesvolle jaren onder erelid Louis van Gaal. Ajax veroverde de wereld en de supportersvereniging profiteerde mee. Sindsdien is er wel het een en ander veranderd.

Pages

Subscribe to Bobby Haarms