UPDATE: Aanklager neemt ook gedrag Vertonghen onder de loep

Bron: ajax.nieuwslog.nl

UPDATE: Niet alleen Ola Toivonen maar ook Jan Vertonghen heeft een brief van de aanklager binnengekregen om zich te verantwoorden voor zijn gedrag tijdens de topper PSV - Ajax (0-0) van gisteren. Dat meldt de KNVB. De verdediger van de Amsterdamse club had het aan de stok met Marcelo. Vertonghen sloeg de Braziliaanse verdediger van PSV daarna met een vuist in zijn kruis.

De aanklager van de KNVB wil voor morgenmiddag 12.00 uur verklaringen van PSV (Marcelo) en Ajax (Vertonghen zelf) en van de aanvoerders Maarten Stekelenburg (Ajax) en Orlando Engelaar (PSV) om zich een oordeel te vellen. De aanklager komt dan mogelijk met een schikkingsvoorstel.

Eerder op maandag kondigde de aanklager betaald voetbal al een vooronderzoek aan naar een actie van PSV'er Ola Toivonen, die Vertonghen een elleboog in het gezicht zou hebben toegediend. Net als bij deactie van Vertonghen was de actie van de Zweed scheidsrechter Eric Braamhaar ontgaan (tekst: AD.nl).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113843/UPDATE__Aanklager_neemt_ook_gedrag_Vertonghen_onder_de_loep.html

Gegevens

Onderwerpen: KNVB, Scheidsrechter
Clubs: PSV, AFC Ajax
Scheidsrechters: Eric Braamhaar