Ruud Krol: “Thulani Serero wordt een grote hit”

Bron: ajax1.nl

Als het aan ex-Ajacied Ruud Krol ligt wordt Ajax-aanwinst Thulani Serero een grote hit. De middenvelder, die talent én speler van het jaar in Zuid-Afrika werd, tekende een vierjarig contract in Amsterdam. “Hij heeft een groot hart” vertelde Krol tegenover het Zuid-Afrikaanse medium The Sowetan.

“Hij zal slagen als hij luistert naar de instructies van de trainers in Amsterdam en zich goed inzet. Hij is een toekomstig ‘Bafana Bafana’ star.” doelende op het nationale team van het Afrikaanse land. Krol, zelf coach van landskampioen Orlando Pirates, heeft meerdere gesprekken gevoerd met Serero.

Zelf zei de aanwinst dat hij bezig is het met voorbereiden op het leven in Nederland: “Ajax is een grote club en ze spelen Champions League volgend jaar. Volgende maand ga ik naar Amsterdam en zal ik met ze op trainingskamp gaan. Ik heb tien dagen stage gelopen en weet al een beetje hoe het daar er aan toe gaat.”

Zuid-Afrikaanse media melden dat met de transfer 25 miljoen Zuid-Afrikaanse Rand gemoeid is. Omgerekend is dat ongeveer 2,5 miljoen euro.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ruud-krol-thulani-serero-wordt-een-grote-hit/