Ajax in gesprek met technische Vanenburg

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Wim Jonk en Dennis Bergkamp zien in Gerald Vanenburg een trainer die de talenten van Ajax techniek kan bijleren. Beide partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek.

Ajax en Vanenburg, die tussen 1980 en 1986 in Amsterdam speelde en vervolgens naar PSV vertrok, zaten recent voor het eerst met elkaar om de tafel. “Dat was bijzonder positief. Het ging echt over voetbal, de details”, vertelt de technisch zeer begaafde oud-voetballer in De Telegraaf.

“Met ex-spelers als Jonk en Bergkamp met al hun bagage vind je elkaar snel. Ajax slaat de goede weg in om spelers beter te maken en op een hoger niveau te brengen. Er is veel meer uit spelers te halen, ook op topniveau en ik denk te weten hoe”, aldus Geraldinho.

De 47-jarige Vanenburg, als trainer actief geweest voor onder andere Helmond Sport en FC Eindhoven, wacht op een uitnodiging voor een vervolgafspraak. “Als mij een doel wordt geboden om vol voor te gaan en wat ik zie zitten, dan ga ik voor de uitdaging”, besluit hij.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114201/Ajax_in_gesprek_met_technische_Vanenburg.html

Gegevens

Onderwerpen: Trainer
Clubs: PSV, AFC Ajax