NEC: “Tweede bod Ajax was 2,1 miljoen”

Bron: ajax1.nl

Op de clubsite van NEC meldt algemeen directeur Jacco Swart dat een transfer van Jasper Cillessen waarschijnlijk uitblijft. Een akkoord tussen het geïnteresseerde Ajax en de club van Cillessen, NEC, is ver weg.  

Ajax bood reeds twee keer op Cillessen, maar de aanbiedingen kwamen absoluut niet in de buurt van de door NEC gewenste vraagprijs. Waar het eerste bod zo’n 1,5 miljoen euro bedroeg, zou het tweede bod volgens verschillende media rond de 3 miljoen euro liggen.

Dit laatste is niet waar volgens Swart. “Ik lees in elke krant en op elke site dat Ajax in een tweede bieding drie miljoen euro zou hebben geboden, maar dat klopt niet. Feit is dat het tweede bod van Ajax op Cillessen een bedrag van 2,1 miljoen euro inhield. Wij hebben nogmaals aan Ajax laten weten welke kaders wij in gedachten hebben om daadwerkelijk de onderhandelingen over het al dan niet transfereren van Jasper naar Ajax te kunnen starten”, aldus de algemeen directeur.

NEC zou een transfersom van tussen de vijf en zes miljoen euro verlangen voor haar doelman. Ondertussen is bekend dat Ajax een derde bod voorbereid.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/nec-tweede-bod-ajax-21-miljoen/