Bergkamp en Jonk tekenen contract bij Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Dennis Bergkamp en Wim Jonk zijn vandaag officieel voor onbepaalde tijd bij Ajax in dienst. Dat meldt Sport Promotion op haar website.

In het bijzijn van Rob Jansen werd er geproost en getekend. Ruben Jongkind tekende een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. Hij is coördinator/veldtrainer binnen de jeugdopleiding.

‘Tot nu toe bevalt het werk ons prima”, zegt Jonk. ‘Het is helder dat we een nieuwe structuur willen aanbrengen in de jeugdopleiding. We hebben inmiddels tientallen gesprekken gevoerd binnen de club om die voor te bereiden en uiteindelijk door te voeren. Daarbij moet je af en toe wat heilige huisjes omstoten, maar dat is nodig. We liggen nu aardig op schema. Dat was ook het voordeel dat we meteen zijn begonnen, terwijl onze contracten nog niet akkoord waren. Dat heeft enorm veel tijd gescheeld. Achteraf zijn we daar enorm blij mee. We kunnen nu doorpakken’.

google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114482/Bergkamp_en_Jonk_tekenen_contract_bij_Ajax.html

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Jeugdopleiding
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Ruben Jongkind
Zaakwaarnemers: Rob Jansen