Politie, justitie en media zetten vuil spel voort

Bron: www.afca.nl

Vorige week zijn 10 supporters veroordeeld naar aanleiding van gebeurtenissen op de avond voor de wedstrijd AJAX – Manchester United. Deze supporters zouden de openbare orde hebben verstoord volgens het OM. De rechter heeft het OM helaas in het gelijk gesteld.

Dat wij dit nieuws negatief vinden zal voor niemand onverwacht zijn. Wij zien al langer dat politie en justitie samenspannen om mensen op dubieuze gronden veroordeeld te krijgen. Wij zien dat politie en justitie stelselmatig voetbalsupporters als criminelen wil neerzetten voordat zij überhaupt iets hebben gedaan. Dat dit duidelijk het geval is, komt tot uiting wanneer je ziet dat voetbalsupporters talloze malen ten onrechte worden opgepakt en/of worden ingesloten. Het is niet dat wij alleen dit onrechtmatig vinden. Rechters en Ombudsman zijn het in veel van deze situaties volledig eens met ons als supporters.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/politie-justitie-en-media-zetten-vuil-spel-voort/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=politie-justitie-en-media-zetten-vuil-spel-voort

Gegevens