Beursexit eindelijk in zicht?

Bron: www.afca.nl

Meermaals is uit verschillende hoeken aangegeven en zelfs aangedrongen op een beursexit van Ajax. Voor sommigen was in de negentiger jaren bij de aankondiging van de “bestorming” van Beursplein 5 al helder dat dit een heilloze weg zou zijn. Voor velen is in de loop der jaren duidelijk geworden dat het hele beursverhaal in feite een groot fiasco is geweest. Slechts een handjevol, via bevriende zakelijke belangen aan elkaar verbonden, Ajax-bobo’s houdt tot op de dag van vandaag vol dat Ajax op de beurs thuishoort, maar doen dat puur omdat dit hele verhaal vooral uit hun koker komt en alleen voor hen aanverwante voordelen en leuke bijkomstigheden heeft. Voor supporters, sponsoren en vooral Ajax zelf is het hele beursverhaal een als dodelijke molensteen om de sportieve nek.

Vandaag laat nu echter een van de grootaandeelhouders, Delta Lloyd, weten dat een beursexit eigenlijk een must is voor Ajax. Niet alleen spreken zij zich uit voor het verlaten van die beurs, maar geven tegelijkertijd ook aan hoe dat op verschillende manieren en op redelijk voordelige manier zou kunnen gebeuren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/beursexit-eindelijk-in-zicht/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=beursexit-eindelijk-in-zicht

Gegevens

Onderwerpen: Supporters
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Clubleden: Uri Coronel