Poulsen: “Ik sluit mogelijk af bij Ajax”

Bron: ajax1.nl

Christian Poulsen werd vooral door de media stevig bekritiseerd. Hij zou geen typische Ajax-speler zijn. Toch maakt de ervaren Deen een geweldige indruk en laat hij met zijn rust zien hoe je beladen duels in gaat. “Ik begrijp de kritiek op mij als voetballer. Ik ben ook ouder dan de meeste jongens. Toch heb ik nooit spijt gehad van mijn keuze naar Ajax”, zegt Poulsen tegenover het ANP.

De oud-speler van onder andere Schalke ’04 en Liverpool vindt dat Ajax vooral na de winterstop naar elkaar toe is gegroeid. “Je ziet nu bepaalde automatismen in het veld. Ook gaan we na een wedstrijd vaak met de groep uiteten”, vervolgt de routinier.

Poulsen werd in de zomer gehaald met onder zijn blonde lokken een contract tot medio 2014. Of hij daarna weer vertrekt, is nog niet eens zeker. “Misschien sluit ik mijn loopbaan hier wel af. Mijn vrouw studeert fotografie en mijn drie kinderen vinden Amsterdam ook fantastisch. Net als ik. Het is sowieso heerlijk om voor Ajax te voetballen en met je fiets door de stad te rijden.”

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/poulsen-ik-sluit-mogelijk-af-bij-ajax/