Komst Nacer Chadli lijkt ver weg

Bron: ajax1.nl

De kans dat Ajax Nacer Chadli vastlegt wordt steeds kleiner. Dat zegt Chadli’s zaakwaarnemer Daniel Evrad tegen De Telegraaf. De Amsterdammers hebben concurrentie van Juventus, Shaktar Donetsk, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Liverpool en Galatasary. Ajax kan niet op tegen deze kapitaalkrachtige clubs. Ook zou FC Twente de buitenspeler liever niet aan een concurrent in Nederland verkopen.

De zaakwaarnemer geeft toe dat de buitenlandse clubs een beter financieel plaatje kunnen bieden dan Ajax. “Natuurlijk is Ajax een mooie club en heeft Nacer er de kans om Champions League te spelen, maar er zijn grote clubs uit de grote competities geïnteresseerd. Het lijkt mij moeilijk voor Ajax om daar financieel in mee te gaan”, zegt Evrard.

Volgens Evrard wil Chadli graag Champions League spelen, maar heeft hij ook een voorkeur voor het Engelse voetbal. “Uit die hoek verwachten we nog wel iets. Maar eerst moet hij zich concentreren op deze hele belangrijke wedstrijd met de Belgische ploeg.” Er zullen ongetwijfeld genoeg geïnteresseerden op de tribune zitten. De zaakwaarnemer van de Belg verwacht dat deze maand nog een beslissing valt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/komst-nacer-chadli-lijkt-ver-weg/