Van Polen: “Er viel vandaag wat te halen”

Bron: ajax1.nl

Bij het verliezende PEC Zwolle overheerste na de wedstrijd tegen Ajax het besef dat er mee te halen viel. “Gaandeweg de eerste helft kregen we dat. De eerste tien minuten waren nog lastig, maar we gaven niet veel weg”, zegt Bram van Polen tegen de camera’s van FOX Sports.

Van Polen baalt van de manier waarop Ajax wist te scoren. “Je krijgt gewoon twee kutgoals tegen. Er viel vandaag gewoon wat te halen. Het is heel zonde dat je het dan niet afmaakt”, moppert hij. PEC Zwolle wist een minuut voor tijd nog wat terug te doen door een doelpunt, maar kon Ajax geen punt meer afsnoepen.

De verdediger wist dat Ajax zou komen. “Je laat je eigen kansen onbenut en geeft de goals knullig weg. Ajax straft dat dan gelijk af.” PEC heeft niet vaak de kans om punten te halen tegen Ajax weet hij. Van Polen is realistisch over de doelstellingen van de Zwollenaren. “Op basis van het voetbal horen wij zeker bij de eerste tien. Of we dat het hele seizoen volhouden weet ik niet. Als we geen blessures krijgen kan het een mooi seizoen worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-polen-er-viel-vandaag-wat-te-halen/