“Ajax moet er niet te makkelijk over denken”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Tegenover NUSport blikt Robin Nelisse vooruit op de confrontatie tussen Ajax en Red Bull Salzburg. Nelisse speelde tussen 2008 en 2011 voor de Oostenrijkse club. Daarnaast speelde hij onder andere voor AZ en FC Utrecht. “Ajax is de favoriet.”

“Ajax had het al moeilijk tegen Cambuur Leeuwarden, Salzurg is wel een maatje groter. Ze maken een goede kans, maar Ajax moet er niet te gemakkelijk over denken, anders zouden ze deze wedstrijd zo kunnen verliezen. Salzburg heeft gewoon goede spelers en speelt zeker geen afbraakvoetbal. De mensen willen graag goed voetbal zien daar.” Aldus Nelisse.

Terwijl Nelisse lovende woorden spreekt over de spits Alan blijkt dat de winst van Ajax op FC Barcelona niet onopgemerkt is gebleven. “Ajax is nog steeds een heel grote naam in Oostenrijk en Salzburg heeft natuurlijk ook gezien dat ze van Barcelona hebben gewonnen.” Zegt Nelisse.

Het bedrijf Red Bull investeert veel geld in deze voetbalclub. Nelisse zegt daarover dat de club genoeg financiële middelen heeft om elk jaar Champions League te spelen. “Eigenlijk willen ze ook elk jaar de Champions League bereiken, maar dat lukt steeds net niet.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/ajax-moet-er-niet-te-makkelijk-denken/