Cillessen moet meerdere erkennen in 'fantastisch schot'

Bron: www.ajaxlife.nl

Jasper Cillessen gaat vrijdag heel Europa door. Alleen niet op de manier zoals hij dat graag wil. Cillessen is namelijk de keeper die vanaf de middenlijn een tegentreffer moest incasseren.

De bal kwam van de voet van uitblinker Jonathan Soriano en het was een doelpunt van ongekend grote schoonheid. En natuurlijk deed Cillessen nog een paar stappen achteruit, maar toen was het kwaad al geschied. Er zat voor de doelman niets anders op dan applaus te geven.

“Het was niet eens een echte lob, het was gewoon een fantastische bal,” erkent de keeper zijn meerdere. “Ik hield er vervolgens rekening mee dat er nog zo'n schot zou komen, maar ik moest ook alert zijn op steekpasses.”

Naast Cillessen kon Daley Blind eveneens niets anders doen dan applaudisseren, terwijl Ajacieden op de tribunes ook hun respect betuigden. Het was een geweldig doelpunt. Het schot van Soriano was eigenlijk alleszeggend; Red Bull speelde met durf, klasse en wist bovendien te verrassen. Daarbij klopte de uitvoering ook nog eens.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15214

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Keeper