Ajax sluit seizoen af met gelijkspel tegen Persib

Ajax heeft in de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Indonesische Persib Bandang. In het Jalak Harupat-stadion kregen beide ploegen heel veel kansen, maar door veel slordigheidjes in de afwerking kwamen de ploegen niet verder dan ieder één doelpunt.

Beide clubs kregen een aantal grote kansen in de eerste helft. Zowel Persib als Ajax hadden drie of vier mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar door een aantal goede reddingen van de keepers bleef het doel in eerste instantie schoon. In de zestiende minuut was het wel raak. Uit een corner bracht Stefano Denswil de score op 0-1. Bij de tweede paal kopte hij de bal keihard in de kruising van het doel.