Microsoft Surface Mini geannuleerd na ontevreden hardware partners

Bron: www.nieuwslog.nl

De afgelopen maanden kwamen er steeds meer geruchten naar buiten dat Microsoft naast de derde generatie Surface Pro aan een kleinere tablet werkte, een zogeheten Surface Mini. Deze Surface Mini zou mogelijk op Windows RT draaien en dus de standaard Surface, die momenteel niet echt goed in de smaak valt, vervangen.

Volgens de toeleveranciers van Microsoft stond de productie van de Surface Mini tablet al in de planning. Sterker nog, Microsoft maakte onlangs nog een flater door al in de handleiding van de Surface Pro 3 te refereren naar de Surface Mini, waardoor het apparaat zo goed als mogelijk een feit was.Maar de Surface Mini komt er dus kennelijk toch niet. De hardware partners van Microsoft hebben, met succes, hun beklag gedaan bij de software reus. Zij zijn bang dat de komst van een Surface Mini de verkoopcijfers van hun eigen tablets in gedrang zal brengen.

Uiteindelijk werd er al rekening gehouden met mogelijke uitstel van de Surface Mini. Afgelopen maand werd namelijk de Surface Pro 3 gepresenteerd, maar was er van de Surface Mini nog niets te zien. De Surface Pro zal eind augustus in Nederland in de winkels komen te liggen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1238171-microsoft-surface-mini-geannuleerd-na-ontevreden-hardware-partners/

Gegevens

Onderwerpen: Geruchten