Ajax contracteert Django Warmendam

Bron: ajax1.nl

Django Warmerdam (02-09-1995) heeft vanmiddag zijn eerste contract getekend bij AFC Ajax. Onder toeziend oog van zijn familie en zaakwaarnemers Daan Kramp en Revien Kanhai zette Django zijn handtekening onder een contract dat hem voor twee jaar aan Ajax verbindt.

De Voorhoutenaar Django speelt al jaren in de jeugdopleiding van Ajax. Afgelopen seizoen speelde de middenvelder afwisselend in Ajax A2 en A1. De Amsterdammers zijn erg tevreden over de ontwikkeling van Warmerdam. Ook andere clubs in Nederland wilde Django vastleggen maar de speler kiest er dus voor om zijn eerste profcontract bij zijn huidige club te ondertekenen. Dit seizoen zal hij aansluiten bij Jong Ajax.

”Het is spannend om bij Ajax een contract te tekenen. Ik voetbal al sinds mijn zevende bij deze club. Het is een mooie beloning voor elf jaar hard werken. Mijn doelstelling voor dit seizoen is om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen in de Jupiler League. Daarnaast blijf ik natuurlijk in mezelf investeren om een betere speler te worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-contracteert-django-warmendam/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ajax-contracteert-django-warmendam