Ajax A1 overklast PSG

Bron: www.ajaxshowtime.com

Al na een kwartier spelen was het raak voor de Amsterdammers toen Van Beek voor de eerste keer raak schoot. Weer een kwartier later was het opnieuw raak, ditmaal via Adham El Idrissi. Vlak voor rust stond ook de 3-0 op het scorebord. Van de Beek zag na een mooie actie zijn inzet beloond worden door opnieuw El Idrissi.

Ook na de thee was Ajax heer en meester op het veld en een verdere voorsprong kon dan ook niet uitblijven. Na een prachtige aanval over de linkerflank was het uiteindelijk Van de Beek die binnenschoot. Niet snel daarna maakte hij zijn derde van de middag. Met een mooi lobje wist de middenvelder de Parijse keeper te verrassen.

Paris Saint-Germain deed daarna nog iets terug via Demoncy en bracht zo de stand op 5-1. Het werd zelfs nog erger voor de Fransen toen de scheidsrechter besloot tot een strafschop voor Ajax. Aanvoerder Jaïro Riedewald deed wat van hem verwacht werd en besloot zo tot een 6-1 eindstand.

Scoreverloop:16' 1-0 Van de Beek30' 2-0 El Idrissi44' 3-0 El Idrissi55' 4-0 Van de Beek62' 5-0 Van de Beek73' 5-1 Demoncy86' 6-1 Riedewald (strafschop)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/81827/live-15-30-uur-ajax-a1-psg-a1-0-0-.html