Klaassen: 'We begonnen fantastisch'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Klaassen zag Ajax in het eerste kwartier kans op kans creëeren, maar na het plotselinge doelpunt van de club uit Deventer zakte het spel in. 'We beginnen goed denk ik, maar na die tegengoal waren we toch tien minuten of een kwartier lang van slag. Ik weet ook niet hoe dat kan. We waren de laatste weken natuurlijk slecht begonnen. Vandaag begonnen we in elk geval fantastisch', zag ook Ajax' nummer 10. 

Waar Klaassen vorig seizoen soms slechts een half kansje nodig had om tot scoren te komen, wist hij ook vandaag een grote kans niet in een doelpunt om te zetten. 'Ik wou die bal hebben en een seconde later kreeg ik hem ook, maar mijn been stond niet helemaal lekker. Ik wilde schieten en toen was de bal al voorbij', lachte de middenvelder. 

Zijn doelpuntenproductie van vorig jaar evenaart hij voorlopig dus nog niet en daar baalt de in Hilversum geboren Ajacied flink voor. 'Ik train er hard voor. Ik heb wel een iets andere rol dan vorig jaar, maar ik wil wel meer doelpunten maken, dat is logisch. Ik kijk met een wisselend gevoel terug op vandaag. Ze worden alleen gevaarlijk als wij dom balverlies lijden', besluit hij. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/82805/klaassen.html

Gegevens