[Update] 'Eind dit jaar nieuw supportershome'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en de gemeente Amsterdam proberen het supportershome al enige tijd te verplaatsen naar een locatie bij ingang Zuid H van de Arena, maar stuitten daarbij op weerstand van een ondernemer. Die spande een zaak aan, omdat hij veel overlast verwachtte. Die zaak heeft hij nu dus ingetrokken. 'Burgemeester Van der Laan heeft beloofd maatregelen te nemen om de overlast te beperken', aldus de advocaat van de ondernemer in gesprek met AT5.

De voorbereidingen van de verhuizing van het supportershome kunnen nu beginnen. Het voormalig supportershome brandde in de week voor de laatste Klassieker af door brandstichting.

Update 3 februari 16.48 uurVolgens RTL Nieuws en De Telegraaf bestaat er een kans dat het nieuwe supportershome aan het eind van dit jaar gerealiseerd gaat worden. Naar alle waarschijnlijkheid komt het gebouw aan de zuidkant van het stadion. Tot de opening van het nieuwe home zal er een tijdelijk home worden geïnstalleerd voor de fans.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/85346/nieuw-supportershome-mag-aan-zuidkant-arena.html

Gegevens