Schöne: 'We kwamen te gemakzuchtig uit de kleedkamer'

Bron: www.ajaxlife.nl

Schöne kreeg in Tilburg twee kansen.© Pro Shots

Lasse Schöne keerde tegen Willem II weer terug in de basis. Het werd een wedstrijd die typerend was voor het seizoen van de Deen. De eerste helft was nog wel redelijk, maar daarna zakte Ajax en Schöne ver weg.

“We gingen hier met een goed gevoel naartoe. We hebben goede helften gespeeld, meestal niet de hele wedstrijd. Ik denk dat er in de eerste helft ook vrij weinig aan de hand is. We maken een goede goal en hebben kansen op meer,” zegt Schöne tegen Ajax Life over het spel van het team in de eerste 45 minuten.

“En dan gebeurt wat er zo vaak gebeurt. We komen te gemakzuchtig uit de kleedkamer. Daardoor komen we niet onder de druk vandaan en we komen niet in ons spel. En vrij snel maken ze de 1-1, dat was beetje een knullige goal, volgens mij.”

Nu volgen binnen een week twee zware wedstrijden. Donderdag is Legia Warschau de tegenstander, zondag moet Ajax naar PSV. Behalve moeilijk zijn deze wedstrijden volgens Schöne ook leuk. Met twee van zulke wedstrijden achter elkaar krijg je al snel de vraag welke het belangrijkst is. Schöne kan en wil niet kiezen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17081

Gegevens

Spelers: Lasse Schöne
Onderwerpen: Spits, Doelpunt