De Boer vindt dat Ajacieden met het hart moeten spelen

Bron: www.ajaxlife.nl

De Boer verwacht meer passie bij zijn spelers.© Pro Shots

Oh jee, Frank de Boer vindt dat zijn Ajacieden de afgelopen wedstrijden te weinig passie hebben getoond. Er werd niet met het hart gespeeld, zo benadrukt hij. De trainer heeft desondanks goede hoop dat dit tegen Heracles Almelo wel het geval is.

Het is de Ajacieden dit seizoen diverse keren gebeurd dat een voorsprong uit handen werd gegeven. Dat kan best eens voorvallen, maar als je het al drie keer minstens een halfuur ziet aankomen, is er toch wel sprake van een probleem. Vooral als er na de gelijkmaker wel haast kan worden gemaakt.

Het meest recente voorbeeld was de compleet overbodige remise (1-1) op bezoek bij FC Utrecht. “Ik heb ermee geworsteld om het te laten doordringen,” reageert De Boer als het 'veroveren' van plaats twee ter sprake komt. “Er moet meer met het hart gespeeld worden.”

“Je moet ten koste van alles een 1-0-overwinning over de streep trekken. Lukt dat niet mooi, dan maar 'lelijkschiks'. Dat miste ik op dat moment. Gooi je voor een bal, Van der Maarel kan vier keer aanleggen voordat hij die voorzet geeft. Terwijl er mensen omheen staan!”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17355

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Onderwerpen: Trainer, Training, Doelpunt
Trainers: Frank de Boer