Zimling vind zichzelf niet geflopt bij Ajax en wil niet opnieuw verhuurd worden

Bron: ajaxfanzone.nl

 

Niki Zimling werd vorige zomer op de valreep gepresenteerd bij Ajax als de ervaren man die het jonge Ajax bij de hand moest nemen. Het liep uit op een sof, al vind de Deen zelf niet dat hij mislukt is in Amsterdam. “In de beginperiode liep het eigenlijk best goed, ik kreeg zo mijn kansen, ik had mijn aandeel”, zo weerlegt de 30-jarige middenvelder de kritiek op zijn persoon.

Volgens Zimling zelf lag de reden waarom hij daarna afviel vooral in blessures en werd hij daardoor voorbijgestreefd door jonkies als Riechedly Bazoer (18). Nu hij terug is bij Mainz is de vraag wat voor jaar hij tegemoet gaat. De ex-speler van onder meer NEC en Udinese heeft zelf nog geen idee maar ziet een nieuwe verhuur-periode niet zitten. “Laat ik eerst maar beginnen met trainen, in het voetbal kan het snel gaan”, zegt Zimling. “Ik blijf sowieso hier, ik heb nog een contract tot 2017.”

Bron: Voetbalzone

Likes(20)Dislikes(13)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/06/zimling-vind-zichzelf-niet-geflopt-bij-ajax-en-wil-niet-opnieuw-verhuurd-worden/