De Mos: ‘Ajax heeft met Bazoer een jonge Yaya Toure in huis’

Bron: ajaxfanzone.nl

Aad de Mos heeft woensdag bij vlagen genoten van Ajax tijdens de wedstrijd tegen Rapid Wien. De Mos zag de jonge spelers lange tijd indruk maken, maar tevens ook een voorsprong onnodig uit handen geven. Over één speler is De Mos overigens zeer te spreken en voorspelt hem een grote toekomst.

‘Riechedly Bazoer is enorm belangrijk voor dit Ajax, dat zag je woensdagavond. Waar enkele spelers foutjes maken op korte afstand van het doel dat zie je hem nooit doen. Hij zoekt altijd de juiste oplossing en doet dat vooral op intuitie. Kenny Tete vergeet de binnenkant te dekken en Joël Veltman maakt opnieuw een fout die Ajax weer in een lastig parket kan brengen. Bazoer betrap ik af en toe wel op een foutje maar dat is altijd op posities ver van het doel en nooit op plekken waar je de bal echt niet mag verliezen. Hij doet mij denken aan Yaya Toure in zijn jongere jaren. Bazoer is momenteel het grootste talent bij Ajax en ik voorspel hem een grote toekomst’.

Bron: De Telegraaf

Likes(94)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/31/de-mos-ajax-heeft-met-bazoer-een-jonge-yaya-toure-in-huis/

Gegevens