Tete en Ajax in gesprek over contractverlenging

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht (1-0), zorgde Kenny Tete nog voor enigszins positief nieuws. De rechtsback, die in de Galgenwaard bijna als enige zijn normale niveau haalde, maakte bekend dat hij voorlopig nog wel even in Amsterdam wil blijven.

“We zijn in gesprek over het openbreken van mijn huidige, tot 2018 lopende contract tot 2019 of 2020”, laat de 20-jarige Amsterdammer weten aan De Telegraaf. Volgens Tete zullen deze onderhandelingen geen problemen opleveren. “Ajax is mijn club en ik wil me hier goed ontwikkelen. Ik ben gelukkig bij Ajax.”

Over het duel in Utrecht was hij uiteraard een stuk minder tevreden. “We wisten dat we hier vijf jaar niet hadden gewonnen en wilden die slechte reeks beëindigen. Misschien is het wel een vloek, maar ze weten ons elke keer te pakken op basis van strijd. Ik denk niet dat FC Utrecht het verdiende om te winnen. Wij ook niet, dus vind ik dat 0-0 een normale uitslag was geweest”, aldus Tete.(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/tete-en-ajax-in-gesprek-over-contractverlenging/