Suarez geniet bij Barcelona en trekt vergelijking met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Luis Suarez maakte er nooit een geheim dat het zijn droom was om in Spanje te voetballen. Inmiddels heeft Suarez zijn doel bereikt en steelt hij wekelijks de show bij FC Barcelona en schoot hij die club deze maand naar de wereldtitel. Toch denkt El Pistolero nog regelmatig terug aan zijn tijd bij Ajax waarbij hij zijn verrichtingen van dit seizoen vergelijkt met zijn periode in Amsterdam.

‘Bij Ajax had ik toen ook een valse start door de arbitragezaak met FC Groningen en dat speelde wel degelijk mee in mijn prestaties. Ik was na de winterstop fysiek pas op mijn best, net als dit jaar bij Barcelona. Ik had tijden geen échte wedstrijden gespeeld, dan sta je er niet gelijk vanaf het eerste moment. En net als bij Ajax werpt een goede voorbereiding vruchten af. Dit seizoen heb ik 24 doelpunten gemaakt in 24 officiële duels dus wat dat betreft kan ik tevreden zijn. Laten we hopen dat we het seizoen net zo mooi gaan afsluiten als het vorige’, aldus Suarez tegenover Elf Voetbal.

Bron: Elf Voetbal

Likes(111)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/27/suarez-geniet-bij-barcelona-en-trekt-vergelijking-met-ajax/