Van der Meijde kiest voor carriereswitch en gaat kickboksen

Bron: ajaxfanzone.nl

Andy van der Meijde heeft voor een opvallende carriereswitch gekozen. De oud voetballer van onder andere Ajax en Internazionale gaat zich richten op kickboksen en heeft inmiddels al een aantal trainingen achter de rug. Op 9 april zal Van der Meijde zijn eerste echte tegenstander treffen.

‘Die kick die je krijgt is heerlijk als je hiermee aan de gang bent. Na een training voel ik mij helemaal nieuw en ik kijk enorm uit naar de eerste partij op 9 april wanneer ik mijn eerste tegenstander tref. Het gevoel dat je alleen in de ring staat en dan moet het gebeuren. Met voetballen kon je nog weleens een moment van rust nemen maar dat is er hier niet bij’. Op de vraag of Van der Meijde vroeger al iets met vechten heeft gedaan reageert Andy natuurlijk weer met een scheut humor. ‘Ja, veel vechten in kroegen en zo, ik lijk Jeroen Zoet wel of niet, hahaha, nee hoor gekkigheid ‘.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/12/28/van-der-meijde-kiest-voor-carriereswitch-en-gaat-kickboksen/

Gegevens