Boilesen: “Media hebben compleet verkeerd beeld geschetst”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nicolai Boilesen spreekt tegen dat hij alleen maar aan geld zou hebben gedacht toen bij Ajax een contractverlenging kon ondertekenen en toen andere clubs hem wilden hebben. Dat citeert VI uit het Deense blad Ekstra Bladet. De linksback heeft al een half jaar niet gevoetbald bij Ajax en hoopt deze transferperiode een nieuwe club te vinden.

“Het is nu het moment om mijn kant van het verhaal te vertellen”, zegt Boilesen. “Er is in de media een compleet verkeerd beeld van mij geschetst, waarbij mij hebberigheid werd verweten. Ik zou alleen maar denken aan geld. Maar die transfer naar Genoa bijvoorbeeld, het lag niet aan mij dat die niet door ging. Genoa kon Ajax geen bankgarantie geven.”

Inmiddels staat Boilesen dus al een half jaar aan de kant. De Deense international is verbannen naar de beloftes en moet zich beperken tot de trainingen. “De laatste twee maanden van afgelopen seizoen was ik aanvoerder, maar na mijn verwijdering uit de A-selectie kan ik niet eens met hen ontbijten”, spreekt Boilesen verbaasd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/01/18/boilesen-media-hebben-compleet-verkeerd-beeld-geschetst/

Gegevens

Spelers: Nicolai Boilesen
Onderwerpen: Training, Transfers
Tags: Nieuws