Nathaniël kan zondag groots onthaal verwachten op Schiphol van de F-Side

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondag komt Nathaniël Roggeveld terug naar Nederland en op Schiphol staat hem een groots onthaal te wachten van de F-Side. Nathaniël is in Amerika behandeld tegen neuroblastoom waardoor zijn overlevingskans steeg van veertig naar zestig procent.

Het vliegtuig van Nathaniël landt om 10:30 uur op Schiphol en bij vertrekhal drie zullen de supporters zich gaan verzamelen. Oom Sylvano Rosenberg laat alvast weten dat het een grote happening gaat worden. Ajax-supporters hebben zich de afgelopen maanden flink ingezet om geld in te zamelen voor de Nathaniël Victory Foundation. Mede dankzij hun inzet werd er bijna 120.000 euro ingezameld. Zo’n 100.000 euro was er nodig om de behandeling van Nathaniël in Amerika mogelijk te maken. Een groep fanatieke Ajacieden heeft in samenwerking met de familie van Nathaniël besloten om de actie via een facebook-pagina een vervolg te geven, zodat ook andere kinderen met neuroblastoom van de inspanningen en donaties kunnen profiteren.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/19/nathaniel-kan-zondag-groots-onthaal-verwachten-op-schiphol-van-de-f-side/

Gegevens

Onderwerpen: F-side, Supporters, Transfers
Tags: Nieuws